Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Modern otomobillerde kazalarda kabinin darbe almasi gerekir, gordugum kadariyla bu kaza da darbe kabine yansimamis..
Bu MINI'ye ozgu degil yani..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şöyle söylim, Borusan'a gittiğimde Bi mini vardı sadece lastik kısmından kaldırıma vurmasıyla airbagler açılmış. Ve mini sahibi bu sebepten şikayet ediyordu. Yanı bu benim yaptığım kazada açmaması şüphe uyandırıyor.
Cok gecmis olsun. Airbag konusunun ustune gidilmeli.. Yardimci olabilecegimiz bir durum olursa seve seve gonullu olurum. Bu durum hepimizin basina gelebilirdi..
Aslı billykidie tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Cok gecmis olsun. Airbag konusunun ustune gidilmeli.. Yardimci olabilecegimiz bir durum olursa seve seve gonullu olurum. Bu durum hepimizin basina gelebilirdi..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok tesekkur ediyorum biliyorum Oyuzden sizlerle paylaşmak istedim. Konu Hakkı'nda arayıp bilgi veren arkadaşlar oldu bu sayede. Düşünceniz için çok teşekkür ediyorum..
geçmiş olsun mini sağlam araba olduğunu göstermiş 100 ün üzerinde hızda vurmayla tavan esnememiş tam köşeden darbe almış direkler sağlam kapılar sağlam
Yorum Yap