her şey çok güzeldi... Kerem eline sağlık..emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum...katılan tüm arkadaşlarımada teşekkür ediyorum..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
23 Nisan Mangal Bulusmasi - Maslak
Çöküş
X
-
Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim ama kekutim pert oldu ya gözler eller adam adana ruhu taşıyo resmen ,
bu organizasyonlar güzel oluyor yeni arkadaşlarla tanışıyoruz uzun zamandır görmediğimiz minici arkadaşlarla sohbet ediyoruz şimdi gelicem deyip gelmeyen arkadaşlara ceza veriyor muyuz ?
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEmeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim ama kekutim pert oldu ya gözler eller adam adana ruhu taşıyo resmen ,
bu organizasyonlar güzel oluyor yeni arkadaşlarla tanışıyoruz uzun zamandır görmediğimiz minici arkadaşlarla sohbet ediyoruz şimdi gelicem deyip gelmeyen arkadaşlara ceza veriyor muyuz ?
Yorum Yap
-
Aslı Arslan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar öncelikle AYN Autoya misafir ettikleri için ve Kekutiye bizim icin saatlerce guzel pisirimler yaptigi icin tesekkur ediyorum gelen arkadaslarimizin hepsine cok tesekkur ederim guzel bi org oldu. Herkese katilimlarindan dolayi tesekur ederim.
#mctrfamily #mctrangels harikaydı.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok keyifli oldu, katilan, emegi gecen herkese cok tesekkurler ayn autoya ev sahipligi icin, kereme de bizim karnimizi doyurdugu icin ayrica tesekkurler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
23 Nisan Mangal Bulusmasi - Maslak
Eski bir mini ci olarak hala bu aile de bu güzel dostların içinde bulunmak benim icin şereftir. Bu aileyi ilelebet koruyalım güzel insanlar [emoji106][emoji106]
Org hazırlayanlara ve özellikle kekuti me hazırladığı lop etler icin cok teşekkür ederim [emoji16]
Artık bir şehir dışı yapmanın Zaman'ı geldi mi ne
Maker of VJ 5127
Aradakileri saymıyorum
Owner of Golf GTI
Yorum Yap
-
Aslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEski bir mini ci olarak hala bu aile de bu güzel dostların içinde bulunmak benim icin şereftir. Bu aileyi ilelebet koruyalım güzel insanlar [emoji106][emoji106]
Org hazırlayanlara ve özellikle kekuti me hazırladığı lop etler icin cok teşekkür ederim [emoji16]
Artık bir şehir dışı yapmanın Zaman'ı geldi mi ne
Maker of VJ 5127
Aradakileri saymıyorum
Owner of Golf GTIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı cemeskiyurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞarkı ya bittim bittim [emoji16][emoji16]doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Sanıyorum katıldığım en kalabalık buluşmaydı çocuklar gibi şen ola bayram yaptık, uzun zamandır görüşemediklerimizle hasret giderdik...
yapımda ve yayında emeğii geçen herkese teşekkürler
jüri özel teşekkürü Kekuti Şef'e...bir sonrakine sana Vecihi gözlüğü alacağım kardeşim dumanlara kafa atan adam, eline sağlık....1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel bir gündü,geç katılsamda uzun zamandır görmediğim arkadaşları görmek mutluluk vericiydi.
Doa'yı ilk defa görmek güzeldi,bide hayatımda ilk defa GP gördüm oda ayrı bi zevkti.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanıyorum katıldığım en kalabalık buluşmaydı çocuklar gibi şen ola bayram yaptık, uzun zamandır görüşemediklerimizle hasret giderdik...
yapımda ve yayında emeğii geçen herkese teşekkürler
jüri özel teşekkürü Kekuti Şef'e...bir sonrakine sana Vecihi gözlüğü alacağım kardeşim dumanlara kafa atan adam, eline sağlık....
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel bir gündü,geç katılsamda uzun zamandır görmediğim arkadaşları görmek mutluluk vericiydi.
Doa'yı ilk defa görmek güzeldi,bide hayatımda ilk defa GP gördüm oda ayrı bi zevkti.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap