Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bak saptırma olmasin Ankara'da üyemiz yok demedim ÇOK üyemiz yok dedim yoksa sen unutulur musun Valla size bol bol flyer verelim Ankara'da bol bol dağıtın zayıf kaldık Ankara'da
Geçen aklıma geldi . Sırf benim sokağımda 2-3 tane mini sahibi var. İletişim kurayım onlarla
Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Vay be teessüf ediyorum Onur'a Ankara'lı olduğumuz cabuk unutulmuş
Bak saptırma olmasin Ankara'da üyemiz yok demedim ÇOK üyemiz yok dedim yoksa sen unutulur musun Valla size bol bol flyer verelim Ankara'da bol bol dağıtın zayıf kaldık Ankara'da
Valla bende 26 ocağa kadar bekleyeceğim yer dolmazsa katılırım bende. Abant Bana yakın. Ayrıca kahvaltıya Düzce'ye gelirim ilk. Yer olmazsa kısmet tabi.
Maalesef Ankara'da cok üyemiz yok.Belki sizin sayenizde yeni üye ediniriz Etkinliğe katılacağınız kesinse arkadaşlar listeye eklesinler Ama gelmenizi tavsiye ederim cok guzel bir buluşma olacak.
Vay be teessüf ediyorum Onur'a Ankara'lı olduğumuz cabuk unutulmuş
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Ankaradan katılım yok mu ben gelirsem tek mi gelicemm
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef Ankara'da cok üyemiz yok.Belki sizin sayenizde yeni üye ediniriz Etkinliğe katılacağınız kesinse arkadaşlar listeye eklesinler Ama gelmenizi tavsiye ederim cok guzel bir buluşma olacak.
Yorumlarınız bizim için cidden değerli. Ayvalık/Cunda bizim ilk göz ağrımız. Her sene nasıl bu buluşmayı beklediğimizi biliyorsunuz ancak bilmemiz gereken ve farkında olmadığımız çok önemli bir konu var... Hava Şartları.
İlk yıl çok soğuktu, geçen yıl güzeldi. Anlık yağmur vardı ancak Ayvalıkta hava çok iyi idi. Ancak bu sene ülke genelinde ciddi bir kar buzlanma yağmur vb hava muhalefeti yaşanıyor. O kalabalık grupta, daha iyi bir havada Ayvalığın gerçekleşmesi temennimizdi. Ayrıca Abant konsepti daha farklı olmasına rağmen (doğa, manzara vb.) ekip adına da değişiklik olması amaçlanmıştır. Ayvalığa her gidişimizde üyelerimiz keşke Bolu taraflarına, Saroz'a gitsek yorumlarında çoğu zaman bulundular.
Kimse merak etmesin, ben ve bu yönetim forumda olduğu müddetçe Ayvalık iptal edilemez, yerine başka buluşma yapılamaz. Sadece tarihi esnetilebilir
Sizi seviyorum. Bilgen sende ders çalış hasta etme adamı
Aslı minicanavar tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Açıkcası emeğe saygı anlamında bu organizasyon için çabalayan arkadaşların ellerine sağlık.
Fakat açıkçası bu organizasyon teması beni hiç mutlu etmedi ve cazip gelmedi.
Nedeni ise şöyle; Miniclubtr olarak şehir dışı gezilerinde ortalama 50 kişinin altında katılım olmuyor, limitli bir organizasyon ile haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca merak ettiğim bir şey var o da, her sene yaptığımız Cunda gezisinin yerini bu sene Abant gezisimi alıyor.
Teşekkürler.
+1
Beni mutlu etmemesinin sebebi tarihi cunku universitelerin %90inin vize donemine denk gelicek
Bir yorum yaz: