Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ayrıca tahminlerime göre , tabi ki inşallah diyorum, Abant'a size Gaddar bir süprizim olucak inşallah ))
    Merak uyandırdı valla beklemedeyiz

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Geçen aklıma geldi . Sırf benim sokağımda 2-3 tane mini sahibi var. İletişim kurayım onlarla
    Abant'a gelirken flyer getirelim de olmayanlara verelim Bende biraz var fazla olan arkadaşlara da sesleneyim buradan

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Ayrıca tahminlerime göre , tabi ki inşallah diyorum, Abant'a size Gaddar bir süprizim olucak inşallah ))

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bak saptırma olmasin Ankara'da üyemiz yok demedim ÇOK üyemiz yok dedim yoksa sen unutulur musun Valla size bol bol flyer verelim Ankara'da bol bol dağıtın zayıf kaldık Ankara'da
    Geçen aklıma geldi . Sırf benim sokağımda 2-3 tane mini sahibi var. İletişim kurayım onlarla

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Vay be teessüf ediyorum Onur'a Ankara'lı olduğumuz cabuk unutulmuş
    Bak saptırma olmasin Ankara'da üyemiz yok demedim ÇOK üyemiz yok dedim yoksa sen unutulur musun Valla size bol bol flyer verelim Ankara'da bol bol dağıtın zayıf kaldık Ankara'da

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Valla bende 26 ocağa kadar bekleyeceğim yer dolmazsa katılırım bende. Abant Bana yakın. Ayrıca kahvaltıya Düzce'ye gelirim ilk. Yer olmazsa kısmet tabi.

Bir yorum yaz:

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maalesef Ankara'da cok üyemiz yok.Belki sizin sayenizde yeni üye ediniriz Etkinliğe katılacağınız kesinse arkadaşlar listeye eklesinler Ama gelmenizi tavsiye ederim cok guzel bir buluşma olacak.
    Vay be teessüf ediyorum Onur'a Ankara'lı olduğumuz cabuk unutulmuş

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    Yarın bi ayarlama yapmaya çalışıp haber vericem malum önceliğimiz akademik takvim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ankaradan katılım yok mu ben gelirsem tek mi gelicemm

Maalesef Ankara'da cok üyemiz yok.Belki sizin sayenizde yeni üye ediniriz Etkinliğe katılacağınız kesinse arkadaşlar listeye eklesinler Ama gelmenizi tavsiye ederim cok guzel bir buluşma olacak.

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    Ankaradan katılım yok mu ben gelirsem tek mi gelicemm

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Ayvalık organizasyonu mayısda olursa Doğa da katılabiliyor mesela bir daha düşünün derim sevgili mctr üyeleri

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Hakan abi, Bilgen Bro..

Yorumlarınız bizim için cidden değerli. Ayvalık/Cunda bizim ilk göz ağrımız. Her sene nasıl bu buluşmayı beklediğimizi biliyorsunuz ancak bilmemiz gereken ve farkında olmadığımız çok önemli bir konu var... Hava Şartları.

İlk yıl çok soğuktu, geçen yıl güzeldi. Anlık yağmur vardı ancak Ayvalıkta hava çok iyi idi. Ancak bu sene ülke genelinde ciddi bir kar buzlanma yağmur vb hava muhalefeti yaşanıyor. O kalabalık grupta, daha iyi bir havada Ayvalığın gerçekleşmesi temennimizdi. Ayrıca Abant konsepti daha farklı olmasına rağmen (doğa, manzara vb.) ekip adına da değişiklik olması amaçlanmıştır. Ayvalığa her gidişimizde üyelerimiz keşke Bolu taraflarına, Saroz'a gitsek yorumlarında çoğu zaman bulundular.

Kimse merak etmesin, ben ve bu yönetim forumda olduğu müddetçe Ayvalık iptal edilemez, yerine başka buluşma yapılamaz. Sadece tarihi esnetilebilir

Sizi seviyorum. Bilgen sende ders çalış hasta etme adamı

Kerem

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ve ne yazık ki bende icabet edemeyeceğim tarih ten dolayı o tarihlerde yurtdışında çok önemli bir isim var 😁😁

Başka tarih yokmuydu arkadasım 😁

Cunda forever 😁😁😁
    Bak bak baakk

Birileri Bolu Dagi'na kampa giderken bizi goturmesin,

Biz giderken kendisi de Kiev'lere gitsin...

Ohhh sonra baska tarih yok muydu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Ve ne yazık ki bende icabet edemeyeceğim tarih ten dolayı o tarihlerde yurtdışında çok önemli bir isim var 😁😁

Başka tarih yokmuydu arkadasım 😁

Cunda forever 😁😁😁

Bir yorum yaz:

• GB246
    yanıtladı
    Aslı minicanavar tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Açıkcası emeğe saygı anlamında bu organizasyon için çabalayan arkadaşların ellerine sağlık.

Fakat açıkçası bu organizasyon teması beni hiç mutlu etmedi ve cazip gelmedi.

Nedeni ise şöyle; Miniclubtr olarak şehir dışı gezilerinde ortalama 50 kişinin altında katılım olmuyor, limitli bir organizasyon ile haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca merak ettiğim bir şey var o da, her sene yaptığımız Cunda gezisinin yerini bu sene Abant gezisimi alıyor.

Teşekkürler.
    +1
    Beni mutlu etmemesinin sebebi tarihi cunku universitelerin %90inin vize donemine denk gelicek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X