Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yoğunluktan ötürü forumdan uzak kalsam da organizasyondan haberim vardı...malesef iş yoğunluğumdan dolayı A'dan Z'ye harika hazırlanmış programı bu seferlik pas geçmek zorundayım
Sizlere şimdiden iyi eğlenceler
Sent from my iPad using Tapatalk
Aaaaaa oldumu şimdi bu abi,sen bidaha bak takvimine.
Yoğunluktan ötürü forumdan uzak kalsam da organizasyondan haberim vardı...malesef iş yoğunluğumdan dolayı A'dan Z'ye harika hazırlanmış programı bu seferlik pas geçmek zorundayım
Sizlere şimdiden iyi eğlenceler
Yorumlarınız bizim için cidden değerli. Ayvalık/Cunda bizim ilk göz ağrımız. Her sene nasıl bu buluşmayı beklediğimizi biliyorsunuz ancak bilmemiz gereken ve farkında olmadığımız çok önemli bir konu var... Hava Şartları.
İlk yıl çok soğuktu, geçen yıl güzeldi. Anlık yağmur vardı ancak Ayvalıkta hava çok iyi idi. Ancak bu sene ülke genelinde ciddi bir kar buzlanma yağmur vb hava muhalefeti yaşanıyor. O kalabalık grupta, daha iyi bir havada Ayvalığın gerçekleşmesi temennimizdi. Ayrıca Abant konsepti daha farklı olmasına rağmen (doğa, manzara vb.) ekip adına da değişiklik olması amaçlanmıştır. Ayvalığa her gidişimizde üyelerimiz keşke Bolu taraflarına, Saroz'a gitsek yorumlarında çoğu zaman bulundular.
Kimse merak etmesin, ben ve bu yönetim forumda olduğu müddetçe Ayvalık iptal edilemez, yerine başka buluşma yapılamaz. Sadece tarihi esnetilebilir
Sizi seviyorum. Bilgen sende ders çalış hasta etme adamı
Kerem
Bende seni seviyorum kardeşim benim, teşekkürler..
Fırsat bulursak Abant organizasyonunda da yer almaya çalışacağız.
Bir yorum yaz: