Ayvalık organizasyonu mayısda olursa Doğa da katılabiliyor mesela bir daha düşünün derim sevgili mctr üyeleri
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu
Çöküş
X
-
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnkaradan katılım yok mu ben gelirsem tek mi gelicemm
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaalesef Ankara'da cok üyemiz yok.Belki sizin sayenizde yeni üye ediniriz Etkinliğe katılacağınız kesinse arkadaşlar listeye eklesinler Ama gelmenizi tavsiye ederim cok guzel bir buluşma olacak.
Yorum Yap
-
Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVay be teessüf ediyorum Onur'a Ankara'lı olduğumuz cabuk unutulmuşsigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBak saptırma olmasin Ankara'da üyemiz yok demedim ÇOK üyemiz yok dedim yoksa sen unutulur musun Valla size bol bol flyer verelim Ankara'da bol bol dağıtın zayıf kaldık Ankara'da
Yorum Yap
-
Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeçen aklıma geldi . Sırf benim sokağımda 2-3 tane mini sahibi var. İletişim kurayım onlarlasigpic
Yorum Yap
-
Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyrıca tahminlerime göre , tabi ki inşallah diyorum, Abant'a size Gaddar bir süprizim olucak inşallah ))sigpic
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 kişi 12'den 4'e kadar 2 kişi 4'ten 8'e kadar sırayla yatarız.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSizin basiniza bide gece koguscusu lazim 👮🏻 Serkan siradi geleni nobete kaldirsin hahahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap