Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Maalesef Ankara'da cok üyemiz yok.Belki sizin sayenizde yeni üye ediniriz Etkinliğe katılacağınız kesinse arkadaşlar listeye eklesinler Ama gelmenizi tavsiye ederim cok guzel bir buluşma olacak.
Bende Ankaradayim ama katilmamiz mumkun gozukmuyor bebis den dolayi ... Simdiden herkese iyi eglenceler...
Arkadaşlar benim boluda bir arkadaşım var konaklamayı orda yapabilirim eğer gelmek isteyip yer olmadığından dolayı gelemeyen varsa beni (ve +1 imi) otel konaklamasından silebilirsiniz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Arkadaşlar benim boluda bir arkadaşım var konaklamayı orda yapabilirim eğer gelmek isteyip yer olmadığından dolayı gelemeyen varsa beni (ve +1 imi) otel konaklamasından silebilirsiniz
Fakat alkol alacaksanız Bolu'ya gidişinizi ona gore duşunun
Mrb araniza yeni katildim eger bos kont. Varsa katilmak isterim yada konaklamayi baska bi otelde yapabilirm enazindan kahvalti vs oglen saatlerinde tanisma
Imkanimiz olur.
Aslı Turanesmer tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Mrb araniza yeni katildim eger bos kont. Varsa katilmak isterim yada konaklamayi baska bi otelde yapabilirm enazindan kahvalti vs oglen saatlerinde tanisma
Imkanimiz olur.
sanirim farkli bir otel bakiyor su an dilara, detaylari yazicaktir buraya..
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
İkinci bir otel ile görüştük. Bu otel Abant yolu üzerinde bir otel. Kişi kısıtlamamız yok. Fiyat olarak yine uygun. Fakat bu otel, akşam olacağımız restauranta ilki kadar yakın değil. İlk otel ile restaurant arası 500 metre uzaklıktayken, ikinci otel 10 km uzaklıkta. Yürüyerek gidilebilecek bir uzaklıkta olmadığından bir araç ile gitmemiz gerekecek. Bu şartları kabul edip gelmek isteyen üyelerimiz ve/veya misafirleri varsa isim yazmaya devam ediyorum. Umarım katılım fazla olur
Anlayışınız için teşekkür ederim
34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
İkinci bir otel ile görüştük. Bu otel Abant yolu üzerinde bir otel. Kişi kısıtlamamız yok. Fiyat olarak yine uygun. Fakat bu otel, akşam olacağımız restauranta ilki kadar yakın değil. İlk otel ile restaurant arası 500 metre uzaklıktayken, ikinci otel 10 km uzaklıkta. Yürüyerek gidilebilecek bir uzaklıkta olmadığından bir araç ile gitmemiz gerekecek. Bu şartları kabul edip gelmek isteyen üyelerimiz ve/veya misafirleri varsa isim yazmaya devam ediyorum. Umarım katılım fazla olur
Anlayışınız için teşekkür ederim
Ben servis yapabilirim arabayla gelip içecek arkadaşlara duyurulur
Yorum Yap