Ekin'den baska Ankara'daki aktif uyelerimizi görebilirmiyiz acaba? Varmidir?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu
Çöküş
X
-
Aslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese Selamlar,
Foruma uzaktım bir süredir.. Buluşmaları görünce de heyecanlandım
Beni de ekleyebilirsiniz.
Bu arada 2 Hafta üst üste yapılan Bowling Turnuvalarına katılamadım, üzüldüm..
Bu buluşmada acısını çıkarırız umarımsigpic
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterah hakan abi karavani satmamis olsaydi onda yatilirdi ne guzel
Ama bi kez daha deniycem
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHakan abi, Bilgen Bro..
Yorumlarınız bizim için cidden değerli. Ayvalık/Cunda bizim ilk göz ağrımız. Her sene nasıl bu buluşmayı beklediğimizi biliyorsunuz ancak bilmemiz gereken ve farkında olmadığımız çok önemli bir konu var... Hava Şartları.
İlk yıl çok soğuktu, geçen yıl güzeldi. Anlık yağmur vardı ancak Ayvalıkta hava çok iyi idi. Ancak bu sene ülke genelinde ciddi bir kar buzlanma yağmur vb hava muhalefeti yaşanıyor. O kalabalık grupta, daha iyi bir havada Ayvalığın gerçekleşmesi temennimizdi. Ayrıca Abant konsepti daha farklı olmasına rağmen (doğa, manzara vb.) ekip adına da değişiklik olması amaçlanmıştır. Ayvalığa her gidişimizde üyelerimiz keşke Bolu taraflarına, Saroz'a gitsek yorumlarında çoğu zaman bulundular.
Kimse merak etmesin, ben ve bu yönetim forumda olduğu müddetçe Ayvalık iptal edilemez, yerine başka buluşma yapılamaz. Sadece tarihi esnetilebilir
Sizi seviyorum. Bilgen sende ders çalış hasta etme adamı
Kerem
Fırsat bulursak Abant organizasyonunda da yer almaya çalışacağız.
Kısmet olmazsa Ayvalık için işi gücü bırakırım
Yorum Yap
-
Yoğunluktan ötürü forumdan uzak kalsam da organizasyondan haberim vardı...malesef iş yoğunluğumdan dolayı A'dan Z'ye harika hazırlanmış programı bu seferlik pas geçmek zorundayım
Sizlere şimdiden iyi eğlenceler
Sent from my iPad using Tapatalk1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYoğunluktan ötürü forumdan uzak kalsam da organizasyondan haberim vardı...malesef iş yoğunluğumdan dolayı A'dan Z'ye harika hazırlanmış programı bu seferlik pas geçmek zorundayım
Sizlere şimdiden iyi eğlenceler
Sent from my iPad using Tapatalk
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa ben cumaertesi çalıştğım için malesef ben gelemyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİş çıkışı gel abi,akşamki yemeğe yetişirsin 3 saat felan zaten.Dönüş konvoyu güzel oluyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterherkese iyi eğlenceler şimdiden güzel bir organisazyon olcak gibi...
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbant golu kenarinda photo shoot sucuk ve sicak sarap da mi yapsak acaba
Kiskanin gelmeyenler bu organizasyon kacmaz...
Abant golu etrafinda ne guzel cekimler yapariizz
Sucuk ekmekleerr gelsinn ohhh
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Yorum Yap
Yorum Yap