Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Ankaradan katılım yok mu ben gelirsem tek mi gelicemm
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef Ankara'da cok üyemiz yok.Belki sizin sayenizde yeni üye ediniriz Etkinliğe katılacağınız kesinse arkadaşlar listeye eklesinler Ama gelmenizi tavsiye ederim cok guzel bir buluşma olacak.
Maalesef Ankara'da cok üyemiz yok.Belki sizin sayenizde yeni üye ediniriz Etkinliğe katılacağınız kesinse arkadaşlar listeye eklesinler Ama gelmenizi tavsiye ederim cok guzel bir buluşma olacak.
Vay be teessüf ediyorum Onur'a Ankara'lı olduğumuz cabuk unutulmuş
Valla bende 26 ocağa kadar bekleyeceğim yer dolmazsa katılırım bende. Abant Bana yakın. Ayrıca kahvaltıya Düzce'ye gelirim ilk. Yer olmazsa kısmet tabi.
Aslı MiniMiniBirWorks tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Vay be teessüf ediyorum Onur'a Ankara'lı olduğumuz cabuk unutulmuş
Bak saptırma olmasin Ankara'da üyemiz yok demedim ÇOK üyemiz yok dedim yoksa sen unutulur musun Valla size bol bol flyer verelim Ankara'da bol bol dağıtın zayıf kaldık Ankara'da
Bak saptırma olmasin Ankara'da üyemiz yok demedim ÇOK üyemiz yok dedim yoksa sen unutulur musun Valla size bol bol flyer verelim Ankara'da bol bol dağıtın zayıf kaldık Ankara'da
Geçen aklıma geldi . Sırf benim sokağımda 2-3 tane mini sahibi var. İletişim kurayım onlarla
Yorum Yap