Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu
Çöküş
X
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese merhaba,
İkinci bir otel ile görüştük. Bu otel Abant yolu üzerinde bir otel. Kişi kısıtlamamız yok. Fiyat olarak yine uygun. Fakat bu otel, akşam olacağımız restauranta ilki kadar yakın değil. İlk otel ile restaurant arası 500 metre uzaklıktayken, ikinci otel 10 km uzaklıkta. Yürüyerek gidilebilecek bir uzaklıkta olmadığından bir araç ile gitmemiz gerekecek. Bu şartları kabul edip gelmek isteyen üyelerimiz ve/veya misafirleri varsa isim yazmaya devam ediyorum. Umarım katılım fazla olur
Anlayışınız için teşekkür ederim
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Herkese merhaba,
İkinci bir otel ile görüştük. Bu otel Abant yolu üzerinde bir otel. Kişi kısıtlamamız yok. Fiyat olarak yine uygun. Fakat bu otel, akşam olacağımız restauranta ilki kadar yakın değil. İlk otel ile restaurant arası 500 metre uzaklıktayken, ikinci otel 10 km uzaklıkta. Yürüyerek gidilebilecek bir uzaklıkta olmadığından bir araç ile gitmemiz gerekecek. Bu şartları kabul edip gelmek isteyen üyelerimiz ve/veya misafirleri varsa isim yazmaya devam ediyorum. Umarım katılım fazla olur
Anlayışınız için teşekkür ederim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Turanesmer tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMrb araniza yeni katildim eger bos kont. Varsa katilmak isterim yada konaklamayi baska bi otelde yapabilirm enazindan kahvalti vs oglen saatlerinde tanisma
Imkanimiz olur.
Bir yorum yaz:
-
5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu
Mrb araniza yeni katildim eger bos kont. Varsa katilmak isterim yada konaklamayi baska bi otelde yapabilirm enazindan kahvalti vs oglen saatlerinde tanisma
Imkanimiz olur.
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFakat alkol alacaksınız Bolu'ya gidişinizi ona gore duşununben çok alkol almıyorum diyet yapiyorum en fazla iki kadeh o da organizasyonun hatırına
o yüzden boluya dönüşte pek sıkıntı yaşamam
Bir yorum yaz:
-
Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar benim boluda bir arkadaşım var konaklamayı orda yapabilirim eğer gelmek isteyip yer olmadığından dolayı gelemeyen varsa beni (ve +1 imi) otel konaklamasından silebilirsiniz
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son düzenleyen MeOnYa; 01-02-16, 12:23.
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar benim boluda bir arkadaşım var konaklamayı orda yapabilirim eğer gelmek isteyip yer olmadığından dolayı gelemeyen varsa beni (ve +1 imi) otel konaklamasından silebilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaalesef Ankara'da cok üyemiz yok.Belki sizin sayenizde yeni üye edinirizEtkinliğe katılacağınız kesinse arkadaşlar listeye eklesinler
Ama gelmenizi tavsiye ederim cok guzel bir buluşma olacak.
ama katilmamiz mumkun gozukmuyor bebis den dolayi ... Simdiden herkese iyi eglenceler...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Benden de +1 gelecekti kesinleşmesini bekliyordum, neyse artık belki gelmeyen olur beklemedeyiz
Bir yorum yaz:
-
Su an yer kalmadi. Gelemeyecek olan olursa onlarin yerine yazacagiz bundan sonra gelmek isteyenleri.
Eger yer yine olmazsa baska yerlerle gorusmeye ve yer ayarlamaya calisacagiz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bana +1 yazma şansımız var mı
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: