Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Turanesmer
    yanıtladı
    Benide yazarsaniz sevinirim iki kisiyiz sinirlama yoksa ☺️

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Herkese merhaba,

İkinci bir otel ile görüştük. Bu otel Abant yolu üzerinde bir otel. Kişi kısıtlamamız yok. Fiyat olarak yine uygun. Fakat bu otel, akşam olacağımız restauranta ilki kadar yakın değil. İlk otel ile restaurant arası 500 metre uzaklıktayken, ikinci otel 10 km uzaklıkta. Yürüyerek gidilebilecek bir uzaklıkta olmadığından bir araç ile gitmemiz gerekecek. Bu şartları kabul edip gelmek isteyen üyelerimiz ve/veya misafirleri varsa isim yazmaya devam ediyorum. Umarım katılım fazla olur

Anlayışınız için teşekkür ederim
    Ben servis yapabilirim arabayla gelip içecek arkadaşlara duyurulur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Herkese merhaba,

İkinci bir otel ile görüştük. Bu otel Abant yolu üzerinde bir otel. Kişi kısıtlamamız yok. Fiyat olarak yine uygun. Fakat bu otel, akşam olacağımız restauranta ilki kadar yakın değil. İlk otel ile restaurant arası 500 metre uzaklıktayken, ikinci otel 10 km uzaklıkta. Yürüyerek gidilebilecek bir uzaklıkta olmadığından bir araç ile gitmemiz gerekecek. Bu şartları kabul edip gelmek isteyen üyelerimiz ve/veya misafirleri varsa isim yazmaya devam ediyorum. Umarım katılım fazla olur

Anlayışınız için teşekkür ederim

Bir yorum yaz:

• Turanesmer
    yanıtladı
    Cok sevindim tesekkurler 😉

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Turanesmer tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Mrb araniza yeni katildim eger bos kont. Varsa katilmak isterim yada konaklamayi baska bi otelde yapabilirm enazindan kahvalti vs oglen saatlerinde tanisma
    Imkanimiz olur.
    sanirim farkli bir otel bakiyor su an dilara, detaylari yazicaktir buraya..

Bir yorum yaz:

• Turanesmer
    yanıtladı
    5-6 Mart 2016 - MCTR Abant Turu

Mrb araniza yeni katildim eger bos kont. Varsa katilmak isterim yada konaklamayi baska bi otelde yapabilirm enazindan kahvalti vs oglen saatlerinde tanisma
    Imkanimiz olur.

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Fakat alkol alacaksınız Bolu'ya gidişinizi ona gore duşunun
    Düşündüm düşündüm ben çok alkol almıyorum diyet yapiyorum en fazla iki kadeh o da organizasyonun hatırına o yüzden boluya dönüşte pek sıkıntı yaşamam

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı EkinKerimoglu tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar benim boluda bir arkadaşım var konaklamayı orda yapabilirim eğer gelmek isteyip yer olmadığından dolayı gelemeyen varsa beni (ve +1 imi) otel konaklamasından silebilirsiniz

Fakat alkol alacaksanız Bolu'ya gidişinizi ona gore duşunun
    En son düzenleyen MeOnYa; 01-02-16, 12:23.

Bir yorum yaz:

• black
    yanıtladı
    Ozama +2 ayle şekli ben gelcem

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    Arkadaşlar benim boluda bir arkadaşım var konaklamayı orda yapabilirim eğer gelmek isteyip yer olmadığından dolayı gelemeyen varsa beni (ve +1 imi) otel konaklamasından silebilirsiniz

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maalesef Ankara'da cok üyemiz yok.Belki sizin sayenizde yeni üye ediniriz Etkinliğe katılacağınız kesinse arkadaşlar listeye eklesinler Ama gelmenizi tavsiye ederim cok guzel bir buluşma olacak.
    Bende Ankaradayim ama katilmamiz mumkun gozukmuyor bebis den dolayi ... Simdiden herkese iyi eglenceler...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Benden de +1 gelecekti kesinleşmesini bekliyordum, neyse artık belki gelmeyen olur beklemedeyiz

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Su an yer kalmadi. Gelemeyecek olan olursa onlarin yerine yazacagiz bundan sonra gelmek isteyenleri.

Eger yer yine olmazsa baska yerlerle gorusmeye ve yer ayarlamaya calisacagiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Son 3 bakalım kim bu şanslı kişiler 😂

Bir yorum yaz:

• EkinKerimoglu
    yanıtladı
    Bana +1 yazma şansımız var mı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...