Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2016 Yılı Organizasyon Programı
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
guzel fikir, yardim organizasyonlarimiz oluyor zaman zaman zaten, bunun yanina canakkale ve anitkabir gezisi de ekleyebiliriz..
-
Arkadaslar slm bir sorucam.Benm arkadsımında motor uyesi ve cesitli org.yaparak geziyorlar. Sehitlik, kopek barınakları , darulaceze gibi.
Bana dediki hem sizin tarafa hemde bizim tarafa uygun olursa org. yapalım. ama onlar 1700 kisiBoyle birsey yapsak olabilirmi ?
M.Kemal ATATÜRK
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCts de yapalim haftaya da yapalim hatta bence haftada 1gun yapalim halisahacilarda ole olacak insalah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBakalım olmadı bu cumartesi yaparız konuşalım bunu bi
Cts de yapalim haftaya da yapalim hatta bence haftada 1gun yapalim halisahacilarda ole olacak insalah
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu hafta bi antrenman yapayim 2.likten 4.luge dustum zaten :/
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbant'ı biliyorum Onur'um. Geliyorum bende zaten. Dediğin gibi Bowling veya ufak çaplı bir buluşma dedim sadeceÖzledim sizleri
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu hafta bi antrenman yapayim 2.likten 4.luge dustum zaten :/
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMartta Abant var abi görmedin mi detaylarını? Önümüzdeki hafta da bowling yapacağız kısmet olursaÖzledim sizleri
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMartta Abant var abi görmedin mi detaylarını? Önümüzdeki hafta da bowling yapacağız kısmet olursa
Bir yorum yaz:
-
Şubat ayına girdik.. Bir şeyler ayarlasak mı ? Bu ay Ayvalık olmayacak madem
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: