Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
BOM Akademi, Mini Club Türkiye Üyelerine Özel “Performans Sürüş Eğitimi” Fırsatı
Çöküş
X
-
Pazar olsa mutlaka katılırdım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Az Organizasyon yaptigimizdan sikayetci arkadaslarin isimlerini de gormek isteriz listede.
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar kulubumuz icin bir defaya mahsus olarak bizi kirmayip BOM Akademiden 15 kisiye kadar bu fiyattan kontenjan actirdik, tavsiyem kacirmamamiz yonunde bilginize.
Bir yorum yaz:
-
abi biz de ondan korkuyoruz zatenAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEğitim DEV'le olacaksa,neden olmasın.
hahahaha
Bir yorum yaz:
-
Eğitim DEV'le olacaksa,neden olmasın.
Bir yorum yaz:
-
😝😂 (anca emniyet kemeri fiyata dahildir)Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkasko dahil mi fiyata
Bir yorum yaz:
-
kasko dahil mi fiyataAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynı eğitimi 100 TL'ye veriyorum
huashuasu
Güzel aktivite. Ankara'da düğünde olacağımız için İKAŞ olarak malesef katılamıyoruz.
Alen abi, bilgilendirme için teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
Aynı eğitimi 100 TL'ye veriyorum
huashuasu
Güzel aktivite. Ankara'da düğünde olacağımız için İKAŞ olarak malesef katılamıyoruz.
Alen abi, bilgilendirme için teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
Böyle bir etkinlik kaçmaz. Uzun zamandır katılmak istiyordum. Herkesin muhakkak alması gereken bir eğitim. Tabiki ordayiz 👍 Bize böyle bir imkan sağladığınız için çok teşekkür ederiz
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar bu katılmak isteyip de daha önce zaman bulamayanlara fırsattır MINI Club Turkiyeye özeldir kaçırmamanızı tavsiye ederim verilen eğitim çok değerli bir eğitim Allah korusun hayatınızı kurtarmanız gereken bir durumda size ikinci bir şans verecek bilgiler be tecrübe ediniyorsunuz. Uzun zamandır Borusan Akademi ile görüşmelerimiz sonucu ilk defa böyle bir indirimi Türkiyede bizim kulübümüze yaptılar bilginize. Olabildiğince çok üyemizin katılması arzumuz ancak yer kısıtlı oldugundan acele etmenizi öneriyorum.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: