Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
BOM Akademi, Mini Club Türkiye Üyelerine Özel “Performans Sürüş Eğitimi” Fırsatı
Çöküş
X
-
Arkadaslar kayıt için çarşamba gününe kadar isminizi ekletebilmemiz için opsyon aldık, bu organizasyon çok kapsamlı o yüzden katılmayı tekrar düşünün bu fiyat sadece MCTR ye tanıtım amaçlı bir kereye mahsus fırsatı kaçırmayın.
-
Abi ben daha yapmadim yarin(cuma) yapicam
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Egitime katilmak icin adini yazdirmis olan arkadaslarimdan odeme dekontlarini bana gondermelerini rica ediyorum. Ozan seninki geldi tesekkurler.
Bir yorum yaz:
-
BOM Akademi, Mini Club Türkiye Üyelerine Özel “Performans Sürüş Eğitimi” Fırsatı
DogrudurAslı Alihan11 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşimdi parayı yatırıcamda " mini club türkiye alihan özkan " mı yazıyım açıklamaya?
dekontu da [email protected] e atarsanız yatıranlar listesi yapıcaz daha sonra orada karışıklık çıkmaması amacı ile
Bir yorum yaz:
-
şimdi parayı yatırıcamda " mini club türkiye alihan özkan " mı yazıyım açıklamaya?
Bir yorum yaz:
-
Parayı yatırcam bugunAslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkesin geliyosun dimi sen de
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
kesin geliyosun dimi sen deAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYazmasan ben de görmüyodum
Bir yorum yaz:
-
Yazmasan ben de görmüyodum 😀Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterenee para yatirma kismini simdi gordum ben de orda yapilacak saniyordum, yarin hemen hallediyorum
Bir yorum yaz:
-
enee para yatirma kismini simdi gordum ben de orda yapilacak saniyordum, yarin hemen hallediyorum
Bir yorum yaz:
-
[SIZE=2]Özür dileyerek söylemek istiyorum ben yüksek ihtimal katilamayacagim [/SIZE]
Bir yorum yaz:
-
O sekilde ayarlariz daha guzel olur.Aslı Alihan11 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteristanbuldan buluşupmu çıkıcaz?
Bir yorum yaz:
-
Yazdik bileAslı Alihan11 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenide yazın Varım!
8 inde parayı göndericem
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: