bir sonraki organizasyonda 60 MINI görmek istiyoruz.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
15 temmuz brunch bulusmasi fotograflarimiz
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalhacım valla iyi dedin 19 Mayıs 2013 günü birsey yapmak lazım hem pazara da denk geliyor.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstero zmn 1. yıl anısına iddalı bişey yapalım hatta diğer şehirlerdekilerle birleşilirse çok iyi olurdu.Şimdiden üzerinde kafayorulmaya başlanırsa güzel bişey çıkar ortaya. Arada zaten irili ufaklı buluşmalar olur mayısa daha çok var çünkü.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstermekan dusunmeye baslayalım. Hatta piknik tadında olursa futbol voleybol filan da olursigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstertamam guzel bi event yapalim ama erkeklere smokin sarti koyarim
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahaha gormemistim bunu cuk oturmus ama sonraki cevabım :Psigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslinda 1. Yila guzel bir event sart piknik degil daha farkli birsey dusnmek gereksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYonetim size guzel birseyler hazırlayacak sabırlı olunuz...1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYonetim size guzel birseyler hazırlayacak sabırlı olunuz...Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtar yapma len
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap