Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
Asiri sicaga ragmen cok eglenceli bir gundu. Eski dostlari gormek yeni arkadaslarla tanismak keyif vericiydi aramiza karisan s2000 ci arkadaslardan sus plaka olan biraz apaci gibiydi ama cok iyi bir arkadasmis kendisini severim, hatta tek fotosunu da ben cektim, en kisa zamanda tekrar gorusmek uzere..
Asiri sicaga ragmen cok eglenceli bir gundu. Eski dostlari gormek yeni arkadaslarla tanismak keyif vericiydi aramiza karisan s2000 ci arkadaslardan sus plaka olan biraz apaci gibiydi ama cok iyi bir arkadasmis kendisini severim, hatta tek fotosunu da ben cektim, en kisa zamanda tekrar gorusmek uzere..
Kemal resimler icin cok tesekkur ederiz guzel kareler olmus
Benim aracın da fotosu her yerde maşallah, Sağol Kemal. Bunlar hep amele yanığı olduğun için oldu dime. Öyle olsun
Birkaç Kabriyo arkası yazıyla Küçük Emrah modeli yapayım ben de öyleyse:
Kabriyo'sun dediler kız vermediler. Ödünç araç dediler yol vermediler. Üstsüzsün dediler fakir sandılar.
Benim aracın da fotosu her yerde maşallah, Sağol Kemal. Bunlar hep amele yanığı olduğun için oldu dime. Öyle olsun
Birkaç Kabriyo arkası yazıyla Küçük Emrah modeli yapayım ben de öyleyse:
Kabriyo'sun dediler kız vermediler. Ödünç araç dediler yol vermediler. Üstsüzsün dediler fakir sandılar.
Fatih muhahaha demek istiyorum Üstsüzsün dediler fakir sandılar kısmı olmamıs :P hehe bence üstsüzsün dediler plajdan attılar filan olmalıydı
Hahaha : D trafikte yakalarim bak :P Foto icin saol
Arkadaşlar çok eğlenci bir organizasyon oldu.Tüm katılımcılara teşekkür ederim.Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.
Sıcaktan bende biraz etkilendim hatta ben normal zamanlarda bile bir insan ne kadar oksijene ihtiyaç duyuyorsa ben o kadar klimaya ihtiyaç duyarım
Yorum Yap