Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
buluşmada emeği geçen, gelip katılan herkese teşekkürler. yorgunluğa ve yoğun sıcağa rağmen güzel gün oldu doğuş ilaç gibi geldi valla sonrasında..
fotoğraflar için de hepinizin ellerine sağlık benim ufaklık pek rağbet görmemiş galiba ama çok güzel kareler var genel olarak, teşekkürler herkese tekrar
Yekta bir dahaki seferee bizaat senin ufaklikla ilgilenecegim
Wishman'in kamera bekledigimden kaliteli cekmis. Yillar sonra yatirim yaptigi en dogru aletler aldigi tablet ve o kamera olsa gerek
Tessskur ederim. :-) Cok dogru solemissin Haktan Admin'im bende cok mutluyum. Birde buradan goremiyorsun, videolari Alen Admin'ime copyalarken o kucuk programida copyaladik, Alen videolari actiginda hem hizi hemde google earth'den konumumuzu bile gordu. (Bi Zeki Muren'i gostermiyor) Program olmadan duz videolar seyrediliyor ancek...
geç olsa da yeni fırsatım oldu bilgisayardan bakmak istedim. çok güzel bir organizasyon olmuş özellikle videolar çok başarılı ayrıca resimlerde çok güzel. emeği geçenlere teşekkürler.
Yorum Yap