Bu arada gözler Haktan Keskin'i aradı ama o gene yoğundu sanırım.. Eee adam dolu ...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
15 temmuz brunch bulusmasi fotograflarimiz
Çöküş
X
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar çok eğlenci bir organizasyon oldu.Tüm katılımcılara teşekkür ederim.Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.
Sıcaktan bende biraz etkilendim hatta ben normal zamanlarda bile bir insan ne kadar oksijene ihtiyaç duyuyorsa ben o kadar klimaya ihtiyaç duyarım
Yorum Yap
-
ONRCN
Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Hiç bir foto İzmir'deki bu foto kadar güzel değil ama Gardaş
Yorum Yap
-
ONRCN
-
Iyiki senin bilgisayara kopyalamisiz butun videolari Alen, cunku geri donuste hepsinin ustune kaydedilmis. Bende olmamasi cok sorun degil, ama iyiki sen aldin.
P.S: Bu durumda ya 16 GB kart takacaz, yada boylesine bulusmalar sirasinda ayri bir kart takip daha sonra karti degistirecez.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada gözler Haktan Keskin'i aradı ama o gene yoğundu sanırım.. Eee adam dolu ...
ahaha Kemal eywalla ama gercekten cirkin bi foto bu
Istanbul'dan misafirim gelince ve halletmemiz gereken bir is olunca ne yazikki gelemedim. Son gune kadar umitliydim aslinda..
2.ye diyelim..
hepinizin eline saglik..
Yorum Yap
-
buluşmada emeği geçen, gelip katılan herkese teşekkürler. yorgunluğa ve yoğun sıcağa rağmen güzel gün oldu doğuş ilaç gibi geldi valla sonrasında..
fotoğraflar için de hepinizin ellerine sağlık benim ufaklık pek rağbet görmemiş galiba ama çok güzel kareler var genel olarak, teşekkürler herkese tekrar
Yorum Yap
Yorum Yap