keşke orda olabilseymişim bi minici olarak acaip üzüldüm.. ama fotoları merakla bekliorum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
15 temmuz brunch bulusmasi fotograflarimiz
Çöküş
X
-
edo
-
Ozanbalta
Her ne kadar inanılmaz kısa da olsa cok guzeldi benim icin. Umarım en kısa zaman da tekrar bir araya geliriz.
Yorum Yap
-
Asiri sicaga ragmen cok eglenceli bir gundu. Eski dostlari gormek yeni arkadaslarla tanismak keyif vericiydi aramiza karisan s2000 ci arkadaslardan sus plaka olan biraz apaci gibiydi ama cok iyi bir arkadasmis kendisini severim, hatta tek fotosunu da ben cektim, en kisa zamanda tekrar gorusmek uzere..
Yorum Yap
-
Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAsiri sicaga ragmen cok eglenceli bir gundu. Eski dostlari gormek yeni arkadaslarla tanismak keyif vericiydi aramiza karisan s2000 ci arkadaslardan sus plaka olan biraz apaci gibiydi ama cok iyi bir arkadasmis kendisini severim, hatta tek fotosunu da ben cektim, en kisa zamanda tekrar gorusmek uzere..
Yorum Yap
-
Fatih V.
Benim aracın da fotosu her yerde maşallah, Sağol Kemal. Bunlar hep amele yanığı olduğun için oldu dime. Öyle olsun
Birkaç Kabriyo arkası yazıyla Küçük Emrah modeli yapayım ben de öyleyse:
Kabriyo'sun dediler kız vermediler. Ödünç araç dediler yol vermediler. Üstsüzsün dediler fakir sandılar.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim aracın da fotosu her yerde maşallah, Sağol Kemal. Bunlar hep amele yanığı olduğun için oldu dime. Öyle olsun
Birkaç Kabriyo arkası yazıyla Küçük Emrah modeli yapayım ben de öyleyse:
Kabriyo'sun dediler kız vermediler. Ödünç araç dediler yol vermediler. Üstsüzsün dediler fakir sandılar.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKemal resimler icin cok tesekkur ederiz guzel kareler olmus
Yorum Yap
-
Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi, kendi mekinemi getirseydim daha fazla kareler çıkardı. Artık bir dahakine
Yorum Yap
-
ONRCN
Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAsiri sicaga ragmen cok eglenceli bir gundu. Eski dostlari gormek yeni arkadaslarla tanismak keyif vericiydi aramiza karisan s2000 ci arkadaslardan sus plaka olan biraz apaci gibiydi ama cok iyi bir arkadasmis kendisini severim, hatta tek fotosunu da ben cektim, en kisa zamanda tekrar gorusmek uzere..
Yorum Yap
-
Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi, kendi mekinemi getirseydim daha fazla kareler çıkardı. Artık bir dahakine
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
Yorum Yap
-
Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha : D trafikte yakalarim bak :P Foto icin saol
Hiç bir foto İzmir'deki bu foto kadar güzel değil ama Gardaş
Yorum Yap
Yorum Yap