Hangi köpruden gidilecek? Anadolu yakası nerde buluşacak?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
29 Mart Pazar Ataköy Marina Kahvaltı
Çöküş
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterErhanım benide alsana beePinti Doa arabayı vermio
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterErhanım benide alsana beePinti Doa arabayı vermio
Anadolu yakasi bulusma noktasi kopru girisi de olabilir
Bir yorum yaz:
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bostancıdan gelicem ortak bi nokta belirleyelim buluşup gidelim. Geçen buluşmada kozyatağı carrefour cepte buluşmuştuk?
Erhanım benide alsana beePinti Doa arabayı vermio
Bir yorum yaz:
-
Ben bostancıdan gelicem ortak bi nokta belirleyelim buluşup gidelim. Geçen buluşmada kozyatağı carrefour cepte buluşmuştuk?
Bir yorum yaz:
-
Bir aksilik olmazsa oradayım gelemezsem tekrar önceden belirtirim. Anadolu yakasından gidecekler buluşup birlikte gidilecekse haber verilirse sevinirim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSensiz olmaz kardesim otobus tutar geri geri gelir yine aliriz adami
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVale ile gorusuldu herkes valenin gosterdigi yere kendi cekip vale ucretini odeyerek anahtarini vermeden rahat rahat brunchini yapacak. Valeye vermem ucret de odemem diyen olursa da Atakoy Galleria otoparkina cekip yuruyebilir dileyenler bu da bir opsyonDiyen olur mu bilmem ama soyliyim dedim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVale ile gorusuldu herkes valenin gosterdigi yere kendi cekip vale ucretini odeyerek anahtarini vermeden rahat rahat brunchini yapacak. Valeye vermem ucret de odemem diyen olursa da Atakoy Galleria otoparkina cekip yuruyebilir dileyenler bu da bir opsyonDiyen olur mu bilmem ama soyliyim dedim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaşlar benim durum biraz muallakta şuan için.gelirsem ez az 3 kişi gelirim.haftasonuna doğru netleşir.
gelemezsemde şimdiden kusura bakmayın
Bir yorum yaz:
-
Vale ile gorusuldu herkes valenin gosterdigi yere kendi cekip vale ucretini odeyerek anahtarini vermeden rahat rahat brunchini yapacak. Valeye vermem ucret de odemem diyen olursa da Atakoy Galleria otoparkina cekip yuruyebilir dileyenler bu da bir opsyonDiyen olur mu bilmem ama soyliyim dedim.
Bir yorum yaz:
-
arkadaşlar benim durum biraz muallakta şuan için.gelirsem ez az 3 kişi gelirim.haftasonuna doğru netleşir.
gelemezsemde şimdiden kusura bakmayın
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoa gp'yi bana mı kitledinSeve seve
Aslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDogacim ben hala tentative durumdayim. Bir de saatler ileri aliniyormus 28inde. Gece feneri kacta sondurdugumle alakali gelebilecegiz.
Aslı Nimotech tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhava yine yağışlı
Aslı Jackie tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka gelmeye çalışıcam
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: