Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ilk bulusma tarihimiz 15 temmuz 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnurcanin tehditler havalarda ucushuyor =) haha...)))) neyse bu konuyu burada kapatıyorum ben yoksa baska biseye sarıcak :P
Evet elleri görelim beyler bayanlar angellardan bi bubu mu var helal olsun
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha : D Ya alen im bak yillar onceden kalma fotolarim var.. Elimde cok fena seyler var demedi demeyin tarimar ettirmeyin
Bir yorum yaz:
-
Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha : D Ya alen im bak yillar onceden kalma fotolarim var.. Elimde cok fena seyler var demedi demeyin tarimar ettirmeyin
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSızma yapıyoruz biz :P
Hahaha : D Ya alen im bak yillar onceden kalma fotolarim var.. Elimde cok fena seyler var demedi demeyin tarimar ettirmeyin
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarka fondaki muzik nolucak, =) mini mini bir kush donmushtu pencereme konmushtumu olucak =) benim kafa halla iyi galiba =) ay cok eylendim =))
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahaha : D Ya sonradan fark ettim, ekrani biraz cevirince boyunda sikinti olmuyor : D
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnurcan ama yamuk tak tamammi =) izlemesi daha keyifli oluyor =) biraz boyun tutuluyor o kdr =)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim arabanin onune ve arka kanadina gokhan in go pro lari yerlestiririz spy cekim yaparim : D Ya birde Olcay nerelerde?
Bir yorum yaz:
-
1) gokhan arslan +1
2) alienlove +1
3)fatih v
4)mizme
5)cooperscem+2
6)kekuti
7)talha
8)tugce
9) mustafa can celik
10) onurcan