Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ilk bulusma tarihimiz 15 temmuz 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
hele bi katilma bak neler oluyorAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen dedigim gibi arabali yada arabasiz, +1'li yada 0 olarak katilacagim yada katilmayacagim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Soğutmayalım konuyu varmı arkadaşlar gelmek ısteyen kısıler bulusmamıza
Bir yorum yaz:
-
"Futbol 3 ihtimalli bir oyundur. Kazanirsin, Berabere kalirsin, Kaybedersin.. Baska bir ihtimal yok"
Turkiye Futbol Duayenleri
)
Bir yorum yaz:
-
3 ihtimalli maç sonucu gibi oldu buAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen dedigim gibi arabali yada arabasiz, +1'li yada 0 olarak katilacagim yada katilmayacagim
Bir yorum yaz:
-
Ben dedigim gibi arabali yada arabasiz, +1'li yada 0 olarak katilacagim yada katilmayacagim
Bir yorum yaz:
-
Eh evinde kahvalti etmis gibi olacaksin deseneAslı tgckucukonder tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeliyorum, Sarıyer'de oturduğum için çayırbaşındaki Shell'in orda beklerim sizi 10:45'te
)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGeliyorum, Sarıyer'de oturduğum için çayırbaşındaki Shell'in orda beklerim sizi 10:45'te
Bir yorum yaz:
-
Haktan Admin'im Wishman son anda +1 yapabilir geri donus yolculugu icin, bir arkadasim eger musait olursa sirf uzun yolda Giovanni ile seyahat etmek icin 14'u Cumartesi Istanbul'a gelebilirmis?Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman birlikte mi gitsek?
Al da o guzel MINI'n ile gel, millet MINI gorsun, yoksa yani Admin'immmmm, artik o yol yapilmali.
P.S: Ekzost sesi cikartmayan bir arkadas.
Ben kismetse bu pazar gece yarisi yola cikmayi dusunuyorum. Giovanni Istanbul'da kalacak, benim bir yurtdisi programim var.
WishmanEn son düzenleyen WISHMAN; 04-07-12, 15:43.
Bir yorum yaz:
-
murat abının bı gezı programı vardı ıkı kere ıstanbul ızmır yapmaktansa araba ıle burada bırakacak gıovannıyı ucakla gıdecek gelecekAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayırdır nolmuş ? Geçmiş olsun ma menn
Bir yorum yaz:
-
hayırdır nolmuş ? Geçmiş olsun ma mennAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwıshman bıkac gun once arabayı ıstanbula bırakacak motoru acılması gerekıyomus
ucak ıle gelecek ıstanbula
Bir yorum yaz:
-
hmm o zaman bende ucak ile gelebilirim emin degilim.. izmir'den katilimci kisi sayisina bagli olarak hareket ederimAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwıshman bıkac gun once arabayı ıstanbula bırakacak motoru acılması gerekıyomus
Bir yorum yaz:
-
Yokmu arttiran heheheAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterlevent +1 oldum diyorrrr
Bir yorum yaz:
-
wıshman bıkac gun once arabayı ıstanbula bırakacak motoru acılması gerekıyomusAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman birlikte mi gitsek?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: