Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Ilk bulusma tarihimiz 15 temmuz 2012

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim arabanin onune ve arka kanadina gokhan in go pro lari yerlestiririz spy cekim yaparim : D Ya birde Olcay nerelerde?
    Olcay buralarda o hafta calısmazsa gelecek

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ben bu sefer sahilden gidelim diyorum Event Gardena ayrıca dergilerde tanıdıgı olanlardan da yardım isteyebilirim belki bizim tanımadıgımız birileri vardır
    Benim arabanin onune ve arka kanadina gokhan in go pro lari yerlestiririz spy cekim yaparim : D Ya birde Olcay nerelerde?

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı alienlove tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    sevgili arkadaslar ilk bulusmamızı 15 temmuz 2012 gunu event garden da yapmayı planlıyoruz, gelecek olan arkadasların yanlarında gelecek kişileri +1 olarak yazarak listeyi olusturmamızda yardımcı olmalarını rica ediyoruz, gelecek kişi sayısını belirlemek ve event gardenla bu yönde konusabilmemiz için lutfen asagıya username +1 seklinde mesaj atınız.

1) gokhan arslan +1
    2) alienlove +1
    3)fatih v
    4)mizme
    5)cooperscem+2
    6)kekuti
    7)talha
    8)tugce
    9) mustafa can celik
    10) onurcan
    11) gorkem
    12)yekta
    13) bubu
    14 ) haktan + 1
    15 ) luai
    16)wishman
    guncellllllll

Bir yorum yaz:

• MCS
    yanıtladı
    off off istanbulda olsaydım keşke

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Adelcik o sıcakta cıplak ayak dolasıo zaten ama ayakları kokuyo biraz hehe
    Ehhh cok da fazla Angel secenegim yok.

P.S: KATILACAK LISTESINI GUNCEL YAPIP EN USTE TASIRSANIZ SEVINIRIM. oZUR.....

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Adelcik o sıcakta cıplak ayak dolasıo zaten ama ayakları kokuyo biraz hehe

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Gel Nisantasına benim eve koyarız giovanniyi yerim var Angel olarak da Adeli veririz sana
    Hah bak Adel olur, en azindan patikleri var. Hem istiyom Angel, hem de dusunuyom simdi 'ya ayakkabilarini cikar, yada su galoslari giy' desem sanirim ilk dakikada kafama benim kol dayama yerini gecirverir. Mazallah...

Wishtakildiman

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kıskaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnıııyyyyyyyooooooooorrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuummmm
    Nihat atla gel işte

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bir ihtimal var. :-(
    Guney Kibris'a gidecegim bilet Istanbul'dan.
    Ama ben her zamanki gibi onceden davranip Izmir-Istanbul gidis donus biletlerimi almistim.
    Sole yapilabilir. 9'undan once Istanbul'a Giovanni ile gelip, Moda'ya garaja koysak. Daha sonra 13'unde geldigimde Istanbul'da kalip, 15'inde toplantimiza katilsam. Sonrada Giovanni ile geri donerim.
    Yoksa 13'u gel, Izmir'e git, Giovanni'yi al, 15'i Istanbul'a gel, sonra geri don, sonra Yasemin'i al, Guney'e in. Bana biraz ters kulak geliyor.

P.S: Yaktiniz yine beni (Bu sefer Cooperscem degil, siz) N'apcaz simdi, bakalim bilet iptalinde ne kadar zarar oluyor?
    P.S 2 : Artik bunun uzerine o gun Giovanni icin bir Angel bulmassaniz, HHHHHHIIIICCCCC gelmem.

Wishman
    Gel Nisantasına benim eve koyarız giovanniyi yerim var Angel olarak da Adeli veririz sana

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    kıskaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnıııyyyyyyyooooooooorrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuummmm

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Bir ihtimal var. :-(
    Guney Kibris'a gidecegim bilet Istanbul'dan.
    Ama ben her zamanki gibi onceden davranip Izmir-Istanbul gidis donus biletlerimi almistim.
    Sole yapilabilir. 9'undan once Istanbul'a Giovanni ile gelip, Moda'ya garaja koysak. Daha sonra 13'unde geldigimde Istanbul'da kalip, 15'inde toplantimiza katilsam. Sonrada Giovanni ile geri donerim.
    Yoksa 13'u gel, Izmir'e git, Giovanni'yi al, 15'i Istanbul'a gel, sonra geri don, sonra Yasemin'i al, Guney'e in. Bana biraz ters kulak geliyor.

P.S: Yaktiniz yine beni (Bu sefer Cooperscem degil, siz) N'apcaz simdi, bakalim bilet iptalinde ne kadar zarar oluyor?
    P.S 2 : Artik bunun uzerine o gun Giovanni icin bir Angel bulmassaniz, HHHHHHIIIICCCCC gelmem.

Wishman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ben dergiler konusunda elimden geleni yaparim.. Ama kim neresiyle gorusecekse gorev dagilimi yapalim. herkes ayni dergiyi aramasin sonra

AutoShow bende olabilir..
    CIIIIIIIKKKKK , gorev dagilimi yassak kardesim... Sen forumu okumuyon mu, yedek subay fazlasi bile kabul etmiyoruz. ;-)

P.S: @wishman

Wishman

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    ben dergiler konusunda elimden geleni yaparim.. Ama kim neresiyle gorusecekse gorev dagilimi yapalim. herkes ayni dergiyi aramasin sonra

AutoShow bende olabilir..

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    ben bu sefer sahilden gidelim diyorum Event Gardena ayrıca dergilerde tanıdıgı olanlardan da yardım isteyebilirim belki bizim tanımadıgımız birileri vardır
    şöyle arka arkaya 10 - 15 mini boğazda ilerlerken hoş bir görüntü olur

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X