Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
ben bu sefer sahilden gidelim diyorum Event Gardena ayrıca dergilerde tanıdıgı olanlardan da yardım isteyebilirim belki bizim tanımadıgımız birileri vardır
Benim arabanin onune ve arka kanadina gokhan in go pro lari yerlestiririz spy cekim yaparim : D Ya birde Olcay nerelerde?
sevgili arkadaslar ilk bulusmamızı 15 temmuz 2012 gunu event garden da yapmayı planlıyoruz, gelecek olan arkadasların yanlarında gelecek kişileri +1 olarak yazarak listeyi olusturmamızda yardımcı olmalarını rica ediyoruz, gelecek kişi sayısını belirlemek ve event gardenla bu yönde konusabilmemiz için lutfen asagıya username +1 seklinde mesaj atınız.
Gel Nisantasına benim eve koyarız giovanniyi yerim var Angel olarak da Adeli veririz sana
Hah bak Adel olur, en azindan patikleri var. Hem istiyom Angel, hem de dusunuyom simdi 'ya ayakkabilarini cikar, yada su galoslari giy' desem sanirim ilk dakikada kafama benim kol dayama yerini gecirverir. Mazallah...
Bir ihtimal var. :-(
Guney Kibris'a gidecegim bilet Istanbul'dan.
Ama ben her zamanki gibi onceden davranip Izmir-Istanbul gidis donus biletlerimi almistim.
Sole yapilabilir. 9'undan once Istanbul'a Giovanni ile gelip, Moda'ya garaja koysak. Daha sonra 13'unde geldigimde Istanbul'da kalip, 15'inde toplantimiza katilsam. Sonrada Giovanni ile geri donerim.
Yoksa 13'u gel, Izmir'e git, Giovanni'yi al, 15'i Istanbul'a gel, sonra geri don, sonra Yasemin'i al, Guney'e in. Bana biraz ters kulak geliyor.
P.S: Yaktiniz yine beni (Bu sefer Cooperscem degil, siz) N'apcaz simdi, bakalim bilet iptalinde ne kadar zarar oluyor?
P.S 2 : Artik bunun uzerine o gun Giovanni icin bir Angel bulmassaniz, HHHHHHIIIICCCCC gelmem.
Wishman
Gel Nisantasına benim eve koyarız giovanniyi yerim var Angel olarak da Adeli veririz sana
Bir ihtimal var. :-(
Guney Kibris'a gidecegim bilet Istanbul'dan.
Ama ben her zamanki gibi onceden davranip Izmir-Istanbul gidis donus biletlerimi almistim.
Sole yapilabilir. 9'undan once Istanbul'a Giovanni ile gelip, Moda'ya garaja koysak. Daha sonra 13'unde geldigimde Istanbul'da kalip, 15'inde toplantimiza katilsam. Sonrada Giovanni ile geri donerim.
Yoksa 13'u gel, Izmir'e git, Giovanni'yi al, 15'i Istanbul'a gel, sonra geri don, sonra Yasemin'i al, Guney'e in. Bana biraz ters kulak geliyor.
P.S: Yaktiniz yine beni (Bu sefer Cooperscem degil, siz) N'apcaz simdi, bakalim bilet iptalinde ne kadar zarar oluyor?
P.S 2 : Artik bunun uzerine o gun Giovanni icin bir Angel bulmassaniz, HHHHHHIIIICCCCC gelmem.
ben bu sefer sahilden gidelim diyorum Event Gardena ayrıca dergilerde tanıdıgı olanlardan da yardım isteyebilirim belki bizim tanımadıgımız birileri vardır
şöyle arka arkaya 10 - 15 mini boğazda ilerlerken hoş bir görüntü olur
Bir yorum yaz: