Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
20.07.2014 / Pazar - Gergin Bulusma #1
Çöküş
X
-
Cok gecmis olsun sana birsey olmamıs ya o yeter gerisini hallederiz.Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2] pazar gunu bende gelecegim ama ne yazikki bugun yaşadığım bazi aksiliklerden dolayi minisiz olacağım
[/SIZE]
Bir yorum yaz:
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]yok cok şükür haftaya cuma günü tekrardan yola çıkar gibi gözüküyor. Aksilik şanssızlık derken ufak bir kazaya karıştım on tarafi biraz dağıttık okadar[/SIZE]
Cok gecmis olsun
instagram.com/minicooperakseauar
Bir yorum yaz:
-
[SIZE=2]yok cok şükür haftaya cuma günü tekrardan yola çıkar gibi gözüküyor. Aksilik şanssızlık derken ufak bir kazaya karıştım on tarafi biraz dağıttık okadar[/SIZE]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGecmis olsun, onemli birsey yoktur umarim?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Gecmis olsun, onemli birsey yoktur umarim?Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2] pazar gunu bende gelecegim ama ne yazikki bugun yaşadığım bazi aksiliklerden dolayi minisiz olacağım
[/SIZE]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
[SIZE=2] pazar gunu bende gelecegim ama ne yazikki bugun yaşadığım bazi aksiliklerden dolayi minisiz olacağım
[/SIZE]
Bir yorum yaz:
-
O zaman arabayi gerginlestirmemiz lazimAslı doga JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar benim arabam modifiyeli değil şimdi ben gelmiyimmi?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: