bi daha kine allah nasip ederse kesin gelcem...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
20.07.2014 / Pazar - Gergin Bulusma #1
Çöküş
X
-
Valla O kadar tereddütte kaldım dükkan engelledi kekuti
bi daha kine allah nasip ederse kesin gelcem...
-
Ayrı düştük reyis CcCAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBütün Araçlara MAŞALLAH Çok Güzel Bigün Geçirmişsiniz aranızda Olamadık Gene
Bir yorum yaz:
-
Bütün Araçlara MAŞALLAH Çok Güzel Bigün Geçirmişsiniz aranızda Olamadık Gene
Bir yorum yaz:
-
-
bütün resimler MCTR Facebook sayfasındaAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterResimler bu kadar mi Alen bey ???
Bir yorum yaz:
-
Hahahaha caktirmaaa havami bozmaaaaAslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]Senin hs yemedigin el sayilmiyordu yanlış hatirlamiyorsam :P [/SIZE]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
[SIZE=2]Senin hs yemedigin el sayilmiyordu yanlış hatirlamiyorsam :P [/SIZE]Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSorma kerem. Rakipler mertle ikimize cok hafif geldi. Bir estirdik bir estirdik anlatamam. Adim internet cafede headshot doga ya cikti. Kafadan vurmadimmi o el sayilmiyodu.
Bir yorum yaz:
-
Beyler şimdi olayi yanliş anlatmayalim kimine göre can polat kimilerine göre can alan polatAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSorma kerem. Rakipler mertle ikimize cok hafif geldi. Bir estirdik bir estirdik anlatamam. Adim internet cafede headshot doga ya cikti. Kafadan vurmadimmi o el sayilmiyodu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Sorma kerem. Rakipler mertle ikimize cok hafif geldi. Bir estirdik bir estirdik anlatamam. Adim internet cafede headshot doga ya cikti. Kafadan vurmadimmi o el sayilmiyodu.Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbuldun çocukları tabi
Bir yorum yaz:
-
buldun çocukları tabiAslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelen herkese tesekkurler. Emegı gecen herkese , ayn otoya bızı cok guzel agırladıkları ıcın tesekkurler. Herkesın ayagına saglık. Aksam cs de cok uzduk ama olsun baska maclara arrık
)
Bir yorum yaz:
-
Gelen herkese tesekkurler. Emegı gecen herkese , ayn otoya bızı cok guzel agırladıkları ıcın tesekkurler. Herkesın ayagına saglık. Aksam cs de cok uzduk ama olsun baska maclara arrık
)
Bir yorum yaz:
-
-Cam filmi var mı ?Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSana avrupa birliği komisyonunda çalıştığımı söylemiş miydim hahahaha
*Var evet
-Kaldır camı bakayım bi

Lan neyine bakacan var dedik ya ahahaha
Bir yorum yaz:
-
Abi açın yapılması ıstenen organızasyon bolumune.Hem herkes görsün gelmek isteyenler de orada belli olur.Aslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbilerim artik bi ikinci bursa bulusmasi mi yapsak ne ?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: