Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Fly cam video shooting day
Çöküş
X
-
12 Temmuz'da tatile çıkıyorum,
Malesef organizasyonda bulunamayacağım.
Bir yorum yaz:
-
Gemi çekimi sırasında küçük bir kaza oldugundan çekim 13 Temmuza ertelendi gelmeyi düsünen arkadaslarımızın dikkatine. Bu arada uygun yer konusunda fikirlerinizi bekliyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Ya bırakAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen 36
canım abijim 
Bak bunu seyret
https://m.facebook.com/story.php?sto...3&id=520241212
Bir yorum yaz:
-
Ben 36Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster40 larında zat3n toplam 3 kişiyiz neden ayağına sıkyorsun canım kardeşim
)
canım abijim
Bir yorum yaz:
-
anladım; düşünülmesi yeter güzel bir organizasyon olacak sonuçtaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayır örnek olsun diye koydum go pro ile çekilecek. Top models ile alakamız yok
6 -7 temmuzda eğer çalışmaz isem önceden haber vereceğim
Bir yorum yaz:
-
40 larında zat3n toplam 3 kişiyiz neden ayağına sıkyorsun canım kardeşimAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi diil amca
)
Bir yorum yaz:
-
39 MINI cıkartabilecegimizi sanmıyorum herkes ya tailde ya düğün dernekte haftasonları. Artık oldugu kadar zaten ama kac MINI olursa olsun şık birşey olacak.Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUlen ne guzel toparlamistim konuyu... Bak n'apmissiniz!
Cabuk eski haline getirin...
Hayir sonra butun suc benim ustume kaliyo... Biliyom oyle oluyo hep.....
MINI = Bu hesapla her duz cizgi icin 5 Mini dusunsek, egik cizgiler icinde 3 diyelim. (6x5)+ (3x3)= 39 MINI ile bu isi cozeriz. Toplanmicak rakam degil.
Duzelttim. Swiss senin yuzunden 'veto'++ yicem.
Wishdallasinakurbanman
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Ulen ne guzel toparlamistim konuyu... Bak n'apmissiniz!
Cabuk eski haline getirin...
Hayir sonra butun suc benim ustume kaliyo... Biliyom oyle oluyo hep.....
MINI = Bu hesapla her duz cizgi icin 5 Mini dusunsek, egik cizgiler icinde 3 diyelim. (6x5)+ (3x3)= 39 MINI ile bu isi cozeriz. Toplanmicak rakam degil.
Duzelttim. Swiss senin yuzunden 'veto'++ yicem.
WishdallasinakurbanmanEn son düzenleyen WISHMAN; 28-06-14, 13:43.
Bir yorum yaz:
-
Top wish baskandaAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBitmez ona bişi olmaz
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bitmez ona bişi olmaz
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: