Aslı violen tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hayırlı bir iş için Bursa'daydik! 18.05.2014 / Pazar
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün yine Bursadaydım bu sefer hayırlı bir iş degil de cenaze içindi ama Turgay kardeşim herzamanki gibi yanlız bırakmadı o muhtesem misafir perverliği ile karşıladı bizi.
[ATTACH]4492[/ATTACH]
[ATTACH]4493[/ATTACH]
[ATTACH]4494[/ATTACH]sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSu son photo ne olee arkides suratless
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün yine Bursadaydım bu sefer hayırlı bir iş degil de cenaze içindi ama Turgay kardeşim herzamanki gibi yanlız bırakmadı o muhtesem misafir perverliği ile karşıladı bizi.
[ATTACH]4495[/ATTACH]
[ATTACH]4493[/ATTACH]
[ATTACH]4494[/ATTACH]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi Allah dert tasa vermesin, ben her zaman beklerim. Sen ve diğer abilerime selamlar..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yakın zamanda tanıştığım ama Allah bozmasın bu kadar yakın hissettigim bir adam uzun zamandır olmamıstı Turgaycım Yüzüne de söyledim buradan da söyliyim herkes duysun
Yorum Yap
-
tooncay
[ATTACH]4495[/ATTACH]
[ATTACH]4493[/ATTACH]
[ATTACH]4494[/ATTACH]
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEngine ışığı yanmış
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYakın zamanda tanıştığım ama Allah bozmasın bu kadar yakın hissettigim bir adam uzun zamandır olmamıstı Turgaycım Yüzüne de söyledim buradan da söyliyim herkes duysun
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDogrudur
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Yorum Yap
-
[SIZE=2]Gazeteye bile cıkmışız daha ne olsun [/SIZE]Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]Gazeteye bile cıkmışız daha ne olsun [/SIZE]
Yorum Yap
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]trafik cezasi felan yoktur detayda sanirim [/SIZE]
Yorum Yap
Yorum Yap