Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hayırlı bir iş için Bursa'daydik! 18.05.2014 / Pazar
Dün yine Bursadaydım bu sefer hayırlı bir iş degil de cenaze içindi ama Turgay kardeşim herzamanki gibi yanlız bırakmadı o muhtesem misafir perverliği ile karşıladı bizi.
Dün yine Bursadaydım bu sefer hayırlı bir iş degil de cenaze içindi ama Turgay kardeşim herzamanki gibi yanlız bırakmadı o muhtesem misafir perverliği ile karşıladı bizi.
[ATTACH]4495[/ATTACH]
[ATTACH]4493[/ATTACH]
[ATTACH]4494[/ATTACH]
Abi Allah dert tasa vermesin, ben her zaman beklerim. Sen ve diğer abilerime selamlar..
Abi Allah dert tasa vermesin, ben her zaman beklerim. Sen ve diğer abilerime selamlar..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yakın zamanda tanıştığım ama Allah bozmasın bu kadar yakın hissettigim bir adam uzun zamandır olmamıstı Turgaycım Yüzüne de söyledim buradan da söyliyim herkes duysun
[ATTACH]4495[/ATTACH]
[ATTACH]4493[/ATTACH]
[ATTACH]4494[/ATTACH]
Yakın zamanda tanıştığım ama Allah bozmasın bu kadar yakın hissettigim bir adam uzun zamandır olmamıstı Turgaycım Yüzüne de söyledim buradan da söyliyim herkes duysun
Allah razı olsun abi, sen de benim abim gibisin, farkın yok, ben de senin yüzüne söylemiştim.
Fotolardaki detaylari Allah affeder, TC affetmez Alen
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Yorum Yap