Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
1-2 Subat AYVALIK BULUSMASI fotograflari
Çöküş
X
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKoy da senlenelim NDG cim!
Wishman
Suan kendimi hazir hissetmiyorum
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGece en son NDG Zello da baarıodu uyumak yok ulaaan bu geceeee die
Hhahahahahh YApar vallahi
Yorum Yap
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Çok güzel çalışma olmuş ...Volkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHhahahahahh YApar vallahi
IT'S TIME
Yorum Yap
-
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Berna
Fotoğraflarıyla,organizasyonuyla,katılımcılarıyla harika bir tatil oldu benim için...hepinize çok çok teşekkür ederim çok uyumlu ve çok harika bir organizasyondu...ama böyle güzel günlerimiz oldukça yönetimi ''eee ne zaman toplanıyoruz'' diye sıkıştırmak kaçınılmaz olacak haberiniz olsun
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTurgay abi eline saglik guzel olmus
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFotoğraflarıyla,organizasyonuyla,katılımcılarıyla harika bir tatil oldu benim için...hepinize çok çok teşekkür ederim çok uyumlu ve çok harika bir organizasyondu...ama böyle güzel günlerimiz oldukça yönetimi ''eee ne zaman toplanıyoruz'' diye sıkıştırmak kaçınılmaz olacak haberiniz olsun
Yorum Yap
-
Berna
-
Yapılan organizasyonlar katılım ne kadar yüksek olursa o kadar güzel oluyor. Nazlının ve keremin yol otel restaurant konusunda günlerce ne kadar çabaladıklarına bizzat şahidim emekleri çok,dediğim gibi katılım fazlalaştıkça herşey daha güzel oluyor. Yapılması istenen herşey için en iyisinin yapılması tek amacımız tek düşüncemiz
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYapılan organizasyonlar katılım ne kadar yüksek olursa o kadar güzel oluyor. Nazlının ve keremin yol otel restaurant konusunda günlerce ne kadar çabaladıklarına bizzat şahidim emekleri çok,dediğim gibi katılım fazlalaştıkça herşey daha güzel oluyor. Yapılması istenen herşey için en iyisinin yapılması tek amacımız tek düşüncemiz
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap