Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

1-2 Subat AYVALIK BULUSMASI fotograflari

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Güzel program siz de deneyin
    Benim YouTube sayfamda var goruntu kalitesini biraz olduruyor ama guzel bir program

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• 16CPR31
    yanıtladı
    Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Emeğine sağlık Turgay,
    Çok güzel çalışma olmuş ...
    Güzel program siz de deneyin

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şaka maka bakımını yaptirinca prk çıtır olmuş senin sarışın
    Istanbul 'da Paris Hilton diyolar ona Berna

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim sarisina gozmu koydun yoksa Alen? Paso arkadan cekmisin bebeimi Seviyorsan git konus bence!

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
    Şaka maka bakımını yaptirinca prk çıtır olmuş senin sarışın

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Benim sarisina gozmu koydun yoksa Alen? Paso arkadan cekmisin bebeimi Seviyorsan git konus bence!

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• url99
    yanıtladı
    Lanet olsun bazı Bütünlemeler

çok güzel organizasyon olmus arkadaslar tebrikler

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Adminimm eventin fotolari gordun bi dahaki evente gelmezsen bende gitmeyecegim haberin olsun tukkanda beraber otururus artikin

Ben bu tarz yol gitmeli kalmali org.lari herkesten fazla severim mesafe fatk etmez ama bazi zamanlar acaip denk geliyor ve bu sefer oldugu gibi gelemiyorum uzuluyorum kiskaniyorumda 😎

34NSC46

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yapılan organizasyonlar katılım ne kadar yüksek olursa o kadar güzel oluyor. Nazlının ve keremin yol otel restaurant konusunda günlerce ne kadar çabaladıklarına bizzat şahidim emekleri çok,dediğim gibi katılım fazlalaştıkça herşey daha güzel oluyor. Yapılması istenen herşey için en iyisinin yapılması tek amacımız tek düşüncemiz
    Adminimm eventin fotolari gordun bi dahaki evente gelmezsen bende gitmeyecegim haberin olsun tukkanda beraber otururus artikin

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Yapılan organizasyonlar katılım ne kadar yüksek olursa o kadar güzel oluyor. Nazlının ve keremin yol otel restaurant konusunda günlerce ne kadar çabaladıklarına bizzat şahidim emekleri çok,dediğim gibi katılım fazlalaştıkça herşey daha güzel oluyor. Yapılması istenen herşey için en iyisinin yapılması tek amacımız tek düşüncemiz

Bir yorum yaz:

• minicanavar
    yanıtladı
    Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi mi akran sayılırız yaw ))
    ......))

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    söz mü?
    sööööz tabiii

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Fotoğraflarıyla,organizasyonuyla,katılımcılarıyla harika bir tatil oldu benim için...hepinize çok çok teşekkür ederim çok uyumlu ve çok harika bir organizasyondu...ama böyle güzel günlerimiz oldukça yönetimi ''eee ne zaman toplanıyoruz'' diye sıkıştırmak kaçınılmaz olacak haberiniz olsun
    söz mü?

Bir yorum yaz:

• 16CPR31
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Turgay abi eline saglik guzel olmus

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Abi mi akran sayılırız yaw ))

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Fotoğraflarıyla,organizasyonuyla,katılımcılarıyla harika bir tatil oldu benim için...hepinize çok çok teşekkür ederim çok uyumlu ve çok harika bir organizasyondu...ama böyle güzel günlerimiz oldukça yönetimi ''eee ne zaman toplanıyoruz'' diye sıkıştırmak kaçınılmaz olacak haberiniz olsun

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X