Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
1-2 Şubat 2014 / AYVALIK
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ozanbalta -
Slow motionlari instagrama yukleyemiorusAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOk hatta ıphone5s 120fps cekiyor slow motion cekeriz
Sent from my iPhone using Tapatalk
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Bakarız caresine programı var onunAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSlow motionlari instagrama yukleyemiorus
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Ulen sessiz sessiz okuyor konuları, bana laf dokundurma fırsatı bulunca hemen yazıyor herifAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMumkunse zaten Ozana bisey cektirmeyin
o sucunu biliyo hahaha
Yorum Yap
-
brnx2
Arenin foruma giris cikisini log'lamak lazim. Cevap vermiyor ama paso takipte hafiz
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Yorum Yap
-
I know what you did last summerAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUlen sessiz sessiz okuyor konuları, bana laf dokundurma fırsatı bulunca hemen yazıyor herif

Yorum Yap
-
Ozanbalta
ahahahahaha yıkıldımAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterI know what you did last summer
sanki takvim icin o fotografı kullanmadın sen de konusuyorsun, hem hani takvimler nerde?
Yorum Yap
-
Ozan sana 2 duble tuttum bu aradaAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahahahahaha yıkıldım
sanki takvim icin o fotografı kullanmadın sen de konusuyorsun, hem hani takvimler nerde? 
anladın sen
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
4eva
@ozanbalta +5 ile gelmeni istiyorum
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Ozanbalta
tanıstıgımızdan beri 2 araba eskittin hic fotograf cekmedim anlamında mı acaba bu?Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan sana 2 duble tuttum bu arada
anladın sen 
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Kanka üstü kapalıyken o kadar insan alamıyorum arabaya, yazın bir organizasyon yaparsak doldurur gelirimAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster@ozanbalta +5 ile gelmeni istiyorum
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
ERROR VERDİM ! Mavi ekran CTRL + ALT + DELETE fln yapın banaAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göstertanıstıgımızdan beri 2 araba eskittin hic fotograf cekmedim anlamında mı acaba bu?
Kanka ne diyorsun ?
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
Ozanbalta
Hani söz verip verip çekemedik ya arabaları, 2 duble'yi oyle anladımAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterERROR VERDİM ! Mavi ekran CTRL + ALT + DELETE fln yapın bana
Kanka ne diyorsun ?
yanlıs anladım belli ki
Yorum Yap

Yorum Yap