Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
1-2 Şubat 2014 / AYVALIK
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Yarın yazlığı orada olan arkadaşıma sorduktan sonra detaylı bi bilgi verebilirim kesin cvp gelicektir bence
-
1'i aksami yemek yiyebileceginiz restaurant bulmaya calisiyorum ama cevremdekiler uzun zamandir gitmemis Cunda'ya. Kalabalik oldugunuz icin ve Cumartesi olacagi icin rezervasyonsuz gitmek de olmaz.
Aranizda biyer referans verecek birileri var mi?
HK @ iPad Air using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Acik soylemek gerekirse, bizimle olurlar diye dusunduk ama
Alen abi bidigini getiricek, ama baska cocukla gelen yok sanirim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAynen bro. Oglen ayvaliktan 12 gibi cikilsa 18.30 bandirma-yenikapi seferine cok rahat yetisilir. Gidisi aslinda tum istanbul ayni yerden yapsak dahada keyifli dahada super olur (tabiki cocuklar icin sorun olmayacaksa)Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDönüş 18 30 iyi bence
Geçen hafta da belirttim gidiş yalova üzerinden dönüş bandırmadan bana çok uygun geliyor.
Çocuklular gidişi de bandırmadan yaparlar susurlukta buluşuruz ?? Ne dersiniz
34HH8854
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiDönüş 18 30 iyi bence
Geçen hafta da belirttim gidiş yalova üzerinden dönüş bandırmadan bana çok uygun geliyor.
Çocuklular gidişi de bandırmadan yaparlar susurlukta buluşuruz ?? Ne dersiniz
34HH8854
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiO zaman mecbur pendik mi diyorsun NDG?
Bir yorum yaz:
-
Donus son feribot sorun bence 18.30
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBu güzergah bana da mantıklı geliyor. Sabah Bursa ile buluşsak güzel olur, dönüşte de direk yenikapı @Baran
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGidis pendik yalova (bursa uyelerini bursadan konvoya katip gitmek icin), donus bandirma-yenikapi en iyi secenek gibi gorunuyo
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBaran; Ne zaman belli olacak bu anket sonucu?
Bir yorum yaz:
-
Plan eger yeni kapi olursa ki bence oyle olmali, Susurluk diye ongoru yaptik..
Yalovadan gidersek gidis gelis 300 km yol uzuyor, herkes istemeyebilir..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBiz bursa ekibiyle nerde buluscaz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: