Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

1-2 Şubat 2014 / AYVALIK

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ersin_srndg
    yanıtladı
    Yine yalan olduk 😃

Bir yorum yaz:

• brk_clk
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Selamlar, isminizi listemize ekledim. Bu aksam ilk mesajda detaylari paylasacagiz.

Keyifli forumlar dileriz.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkürler, detayları bekliyorum

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı brk_clk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    [FONT=Comic Sans MS]+1 ile geliyorum, bursa ekibi nerde ne zaman buluşuyoruz??[/FONT]
    Selamlar, isminizi listemize ekledim. Bu aksam ilk mesajda detaylari paylasacagiz.

Keyifli forumlar dileriz.

Bir yorum yaz:

• brk_clk
    yanıtladı
    [FONT=Comic Sans MS]+1 ile geliyorum, bursa ekibi nerde ne zaman buluşuyoruz??[/FONT]

Bir yorum yaz:

• ANL09
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gel bro bekliyoruz.

Aksama konuya guncel cekecegiz. Hatirlatmalar, duyurularin guncellenmesi yapilacaktir..
    Şu shuttle işinide ayarlayabilirsek süper olur..

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Gel bro bekliyoruz.

Aksama konuya guncel cekecegiz. Hatirlatmalar, duyurularin guncellenmesi yapilacaktir..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ben de gelicem genclik.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Kucuk bir hatirlatma:

Anket bu aksam saat 22.29da sona erecek istanbuldan evente katilacak arkadaslarimizin Ankete katilmalarini rica ediyoruz.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Hooooopss Pazartesi gunceli

Bir yorum yaz:

• 16CPR31
    yanıtladı
    Merhaba;

Ben de +1 ile geliyorum benim ismimin yanına da yazar mısınız, karşıklığa yol açmayayım.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Wishman ben doctor ecu 'da yazilim attirdim bunyeye. Icince +10hp aliyorum, varex aciliyo kumandadan, iskender duz borudan cikacak sesi bi dusun! Kavuksa benim kafaya buyuk geldi, onun yerine ndg den enrique beresi istedim, o da ne zaman orecek belli deil.

Buadam+1ilegelecekwishbasganistesendesenleuyumazsa deceasfaltlaragelinlikgiydirmekicinyeryuzundedolas iramaickiyideicerdibinekadarwishbasganiyla

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Wishman kimle kalsin diye anket yapalim.

Anillll, kavugumu sana vermistim ben sen hem 'panpa' diyon, hem de horlak yasli adam muamelesi yapiyon. O zaman spectleri yazalim.
    Spectler: Normal zamanlarda horlamaz. Yorgunsa ve sirt ustu yatiyosa horlayabilir, donduruldugunde orta susturucu devreye girer horlamaz. Icmisse nekadar desibel ile horladigi bilinmemektedir. Yanindaki de icmisse zaten o halde kimse problem yapmaz. Eger misafiri icmiyorsa az sefkat gosteriverirse sanirim kedi gibi girlar...

Note: En iyisi bana single oda ayarlayalim. Ama kingsize yatak isterim. Iki yatakli odalardan haz almam.

Bunu bilehare konusacaz 4eva'cigim. Gorecem kim kocamis....

Wishhorhorman
    En son düzenleyen WISHMAN; 20-01-14, 03:45.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Horluyosa eger cok zor NDG ama vtec ile yuruturuz, eksik kalmasin o da gazabimdan

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
    Wishmani Swiss Hotelier Serkan reyize sor Muhauahauahauah o tecrubeli bu konuda

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Anilla siz beraber kalin bence ahahahahahahahahaha r50 gardasligi

Horluyosa eger cok zor NDG ama vtec ile yuruturuz, eksik kalmasin o da gazabimdan

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sanirim secme dusunme karar verme gibi bir sansim yok...! Mecbuuuurrrrr.... :-)
    Geregi dusunulsun....

Wishman
    Anilla siz beraber kalin bence ahahahahahahahahaha r50 gardasligi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X