Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
1-2 Şubat 2014 / AYVALIK
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Teşekkürler, detayları bekliyorumAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelamlar, isminizi listemize ekledim. Bu aksam ilk mesajda detaylari paylasacagiz.
Keyifli forumlar dileriz.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Selamlar, isminizi listemize ekledim. Bu aksam ilk mesajda detaylari paylasacagiz.Aslı brk_clk tarafından gönderilmiş Mesajı göster[FONT=Comic Sans MS]+1 ile geliyorum, bursa ekibi nerde ne zaman buluşuyoruz??[/FONT]
Keyifli forumlar dileriz.
Bir yorum yaz:
-
[FONT=Comic Sans MS]+1 ile geliyorum, bursa ekibi nerde ne zaman buluşuyoruz??[/FONT]
Bir yorum yaz:
-
Şu shuttle işinide ayarlayabilirsek süper olur..Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGel bro bekliyoruz.
Aksama konuya guncel cekecegiz. Hatirlatmalar, duyurularin guncellenmesi yapilacaktir..
Bir yorum yaz:
-
Gel bro bekliyoruz.
Aksama konuya guncel cekecegiz. Hatirlatmalar, duyurularin guncellenmesi yapilacaktir..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen de gelicem genclik.
Bir yorum yaz:
-
Kucuk bir hatirlatma:
Anket bu aksam saat 22.29da sona erecek istanbuldan evente katilacak arkadaslarimizin Ankete katilmalarini rica ediyoruz.
Bir yorum yaz:
-
Hooooopss Pazartesi gunceli
Bir yorum yaz:
-
Merhaba;
Ben de +1 ile geliyorum benim ismimin yanına da yazar mısınız, karşıklığa yol açmayayım.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiWishman ben doctor ecu 'da yazilim attirdim bunyeye. Icince +10hp aliyorum, varex aciliyo kumandadan, iskender duz borudan cikacak sesi bi dusun! Kavuksa benim kafaya buyuk geldi, onun yerine ndg den enrique beresi istedim, o da ne zaman orecek belli deil.
Buadam+1ilegelecekwishbasganistesendesenleuyumazsa deceasfaltlaragelinlikgiydirmekicinyeryuzundedolas iramaickiyideicerdibinekadarwishbasganiyla
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Wishman kimle kalsin diye anket yapalim.
Anillll, kavugumu sana vermistim ben sen hem 'panpa' diyon, hem de horlak yasli adam muamelesi yapiyon. O zaman spectleri yazalim.
Spectler: Normal zamanlarda horlamaz. Yorgunsa ve sirt ustu yatiyosa horlayabilir, donduruldugunde orta susturucu devreye girer horlamaz. Icmisse nekadar desibel ile horladigi bilinmemektedir. Yanindaki de icmisse zaten o halde kimse problem yapmaz. Eger misafiri icmiyorsa az sefkat gosteriverirse sanirim kedi gibi girlar...
Note: En iyisi bana single oda ayarlayalim. Ama kingsize yatak isterim. Iki yatakli odalardan haz almam.
Bunu bilehare konusacaz 4eva'cigim. Gorecem kim kocamis....
WishhorhormanEn son düzenleyen WISHMAN; 20-01-14, 03:45.
Bir yorum yaz:
-
Wishmani Swiss Hotelier Serkan reyize sor Muhauahauahauah o tecrubeli bu konudaAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHorluyosa eger cok zor NDG
ama vtec ile yuruturuz, eksik kalmasin o da gazabimdan 
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHorluyosa eger cok zor NDGAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnilla siz beraber kalin bence ahahahahahahahahaha r50 gardasligi
ama vtec ile yuruturuz, eksik kalmasin o da gazabimdan 
Bir yorum yaz:
-
Anilla siz beraber kalin bence ahahahahahahahahaha r50 gardasligiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanirim secme dusunme karar verme gibi bir sansim yok...! Mecbuuuurrrrr.... :-)
Geregi dusunulsun....
Wishman
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: