Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

1-2 Şubat 2014 / AYVALIK

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ANL09
    yanıtladı
    Yarın yazlığı orada olan arkadaşıma sorduktan sonra detaylı bi bilgi verebilirim kesin cvp gelicektir bence

Bir yorum yaz:

• Minikubi
    yanıtladı
    Ayvaligin eskisi enistemden aldigim bilgiye gore deniz yada bay nihat
    Bay nihatin kapali alani da genismis internet sitesi acilmiyor su an ama diger sitelerde iyi oldugunu onayliyor belki degerlendirirsiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    1'i aksami yemek yiyebileceginiz restaurant bulmaya calisiyorum ama cevremdekiler uzun zamandir gitmemis Cunda'ya. Kalabalik oldugunuz icin ve Cumartesi olacagi icin rezervasyonsuz gitmek de olmaz.
    Aranizda biyer referans verecek birileri var mi?

HK @ iPad Air using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Acik soylemek gerekirse, bizimle olurlar diye dusunduk ama Alen abi bidigini getiricek, ama baska cocukla gelen yok sanirim

Bir yorum yaz:

• Minikubi
    yanıtladı
    Arkadaslar cocuklu gelen var mi? Cocuklular aksam programi icin ne dusunuyor otelde mi kalirlar, ben bakacak birilerini ayarlamaya calisiyorum ama aklim da kalacak ne diyorsunuz?

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Dönüş 18 30 iyi bence
    Geçen hafta da belirttim gidiş yalova üzerinden dönüş bandırmadan bana çok uygun geliyor.
    Çocuklular gidişi de bandırmadan yaparlar susurlukta buluşuruz ?? Ne dersiniz

34HH8854
    Aynen bro. Oglen ayvaliktan 12 gibi cikilsa 18.30 bandirma-yenikapi seferine cok rahat yetisilir. Gidisi aslinda tum istanbul ayni yerden yapsak dahada keyifli dahada super olur (tabiki cocuklar icin sorun olmayacaksa)

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Dönüş 18 30 iyi bence
    Geçen hafta da belirttim gidiş yalova üzerinden dönüş bandırmadan bana çok uygun geliyor.
    Çocuklular gidişi de bandırmadan yaparlar susurlukta buluşuruz ?? Ne dersiniz

34HH8854

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    O zaman mecbur pendik mi diyorsun NDG?

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Donus son feribot sorun bence 18.30

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bu güzergah bana da mantıklı geliyor. Sabah Bursa ile buluşsak güzel olur, dönüşte de direk yenikapı @Baran

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Gidis pendik yalova (bursa uyelerini bursadan konvoya katip gitmek icin), donus bandirma-yenikapi en iyi secenek gibi gorunuyo

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Baran; Ne zaman belli olacak bu anket sonucu?

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Plan eger yeni kapi olursa ki bence oyle olmali, Susurluk diye ongoru yaptik..
    Yalovadan gidersek gidis gelis 300 km yol uzuyor, herkes istemeyebilir..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Biz bursa ekibiyle nerde buluscaz?

Bir yorum yaz:

• minicanavar
    yanıtladı
    Bursa ekibi minteks de buluşa biliriz nedersiniz ?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X