Aslı uurozk tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
9 Şubat 2014 ONUR-OTO DYNO DAY (POWERSHOP İŞBİRLİĞİ İLE)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Üyeler kısmında kendinizi ve garaj kısmında aracınızı tanıtmanızdan sonra tabii ki ekleriz.
-
[SIZE=2]Stock halini çıkarıp üzülmek istemiyorum bütünleme dönemine denk geliyor birde o yüzden kesin olarak katılacağımı söyleyemem şimdilik
[/SIZE]
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracsiz kabul ediomusn onur bey kabul etmesende gelicem Gerci Ahahahah
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hahahahaha herhalde
)))
Bir yorum yaz:
-
Aracsiz kabul ediomusn onur bey kabul etmesende gelicem Gerci Ahahahah
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Abi aracım daha bitmedi ama mutlaka ortama katılıcamAslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇıkıcaksan adını yazdır kardeşim
Katılacak arkadaşlar fiyat avantajını kaçırmasın bana kısmet değilmiş
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
-
Fazla araç alamayacağımız için 2 Şubat sadece Mini araçlarına özel bir gündür.Başka birgün seve seve çıkartırız.Mesela bugun gelebilirsin
Bir yorum yaz:
-
Siyah mı :P 4 lü birseyler de yazıyor mu :PAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGecen hafta yapmasaydim giderdim kesin broAslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnıl kooşş!
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Dyno'ya çıkacak 10 kişi dışında ki tüm forum üyelerini de bekliyorum ... Güzel bir pazar günü olacağından eminim ... hepinizi öpüyorum canlarım
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: