Çok güzel maçtı gelenlerin ayaklarına sağlık. Benim ufak ateşim biraz da kırıklığım vardı iğne ile oynadım diyebiliriz Şimdi daha kotu olmamayı umuyorum evde boş boş oturup
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
#9 Halı saha - 26.12.2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Seckini de panter diye getirdik, kedi cikti
Admin dudaklarim Angelina Jolie oldu bana bu guzelligi yasattigin icin tesekkurler
MINIci olarak Harun kardesimizede tesekkurler iyiki geldi sereflendik. Sag kanadi Ankara otobani gibi kullandi zevkliydi, haftaya dahada iyi olur Insallah1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdmin dudaklarim Angelina Jolie oldu bana bu guzelligi yasattigin icin tesekkurlerVolkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeckini de panter diye getirdik, kedi cikti
Admin dudaklarim Angelina Jolie oldu bana bu guzelligi yasattigin icin tesekkurler
MINIci olarak Harun kardesimizede tesekkurler iyiki geldi sereflendik. Sag kanadi Ankara otobani gibi kullandi zevkliydi, haftaya dahada iyi olur InsallahAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahahah ...
BAzen maçlarda seyrederken vurdu vurdu deyip heyecanlanıyoruz ya demekki genelde bu işler böyle değilmiş çarpma olasılığı yüksekmiş farkında olmadan neler oluyomuş
Yorum Yap
-
Ceza kestim sana 1000 tl jcw egsoz alican benden hastane masrafini kitliyorum1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap