Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
#8 - Halisaha - 19/12/13
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Biri seni seyirci yazmisAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yokum. Dun yazmistim..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Oyuncularda sıkınti problem yok degilmi son durum nedir beyler
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Bunu ben de düşünüyorum aslında bir yandanAslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]Hava durumu bu şekilde devam ederse notnormal mantığıyla ölümüne bi maç mı yapacağız yoksa molami veriyoeuz bu hafta
[/SIZE]
Havayı Koklayan Adam'ın son raporuna göre yarın bugünkünden biraz daha zayıf ama yine kar yağışı olacakmış, sıcaklık 2/-1 derece
Bir yorum yaz:
-
[SIZE=2]Hava durumu bu şekilde devam ederse notnormal mantığıyla ölümüne bi maç mı yapacağız yoksa molami veriyoeuz bu hafta
[/SIZE]
Bir yorum yaz:
-
Zincirlikuyuya kadarulaşımda sorun olmazsa gecerken alırız dönüşte zaten tarıkta söyledi daha kolay olurAslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim kardesim. Gelirim bi sekilde artikm donuste yarimci olursunuz olmassa.
Bir yorum yaz:
-
Tesekkur ederim kardesim. Gelirim bi sekilde artikm donuste yarimci olursunuz olmassa.Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKadroda benim bildiğim Anadolu'da çalışıp akşam gelen yok galiba, orada oturanlar bile ya Avrupa'da çalışıyor ya gündüzden buralarda oluyor Sinan
Kekuti var ama o da arabasız bu aralar
Dönüş kolay ama çok dönen oluyor cadde civarı yerlere
Bir yorum yaz:
-
Metrobus - taxi veya Metrobus sonrasi Zincirlikuyu'dan 58N otobusAslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuper iste bu ne kdr dikkatsiz oldugumu gosterio
anadoludan gidicek guzel insanlar beni alirsa memnun olurum😊
Bir yorum yaz:
-
Kadroda benim bildiğim Anadolu'da çalışıp akşam gelen yok galiba, orada oturanlar bile ya Avrupa'da çalışıyor ya gündüzden buralarda oluyor SinanAslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuper iste bu ne kdr dikkatsiz oldugumu gosterio
anadoludan gidicek guzel insanlar beni alirsa memnun olurum
Kekuti var ama o da arabasız bu aralar
Dönüş kolay ama çok dönen oluyor cadde civarı yerlere
Bir yorum yaz:
-
Super iste bu ne kdr dikkatsiz oldugumu gosterio
anadoludan gidicek guzel insanlar beni alirsa memnun olurum😊
Bir yorum yaz:
-
Dikkatli sayarsaniz futbolcular 3'den basliyorAslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı göster8er den mi oynuyorsunuz sahada ? 14 oyuncu var 2de kale gorunuor, saha yetiomu boyut olarak
?
Bir yorum yaz:
-
8er den mi oynuyorsunuz sahada ? 14 oyuncu var 2de kale gorunuor, saha yetiomu boyut olarak
?
Bir yorum yaz:
-
Bebe misin OlmAslı HLK tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yokum arkadaşlar listeden silebilirsiniz bu havada hasta olmaya niyetim yok

Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: