Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
#8 - Halisaha - 19/12/13
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yokum. Dun yazmistim..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Oyuncularda sıkınti problem yok degilmi son durum nedir beyler
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]Hava durumu bu şekilde devam ederse notnormal mantığıyla ölümüne bi maç mı yapacağız yoksa molami veriyoeuz bu hafta[/SIZE]
Havayı Koklayan Adam'ın son raporuna göre yarın bugünkünden biraz daha zayıf ama yine kar yağışı olacakmış, sıcaklık 2/-1 derece
Bir yorum yaz:
-
[SIZE=2]Hava durumu bu şekilde devam ederse notnormal mantığıyla ölümüne bi maç mı yapacağız yoksa molami veriyoeuz bu hafta[/SIZE]
Bir yorum yaz:
-
Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim kardesim. Gelirim bi sekilde artikm donuste yarimci olursunuz olmassa.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKadroda benim bildiğim Anadolu'da çalışıp akşam gelen yok galiba, orada oturanlar bile ya Avrupa'da çalışıyor ya gündüzden buralarda oluyor SinanKekuti var ama o da arabasız bu aralar
Dönüş kolay ama çok dönen oluyor cadde civarı yerlere
Bir yorum yaz:
-
Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuper iste bu ne kdr dikkatsiz oldugumu gosterioanadoludan gidicek guzel insanlar beni alirsa memnun olurum😊
Bir yorum yaz:
-
Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuper iste bu ne kdr dikkatsiz oldugumu gosterioanadoludan gidicek guzel insanlar beni alirsa memnun olurum
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKekuti var ama o da arabasız bu aralar
Dönüş kolay ama çok dönen oluyor cadde civarı yerlere
Bir yorum yaz:
-
Super iste bu ne kdr dikkatsiz oldugumu gosterioanadoludan gidicek guzel insanlar beni alirsa memnun olurum😊
Bir yorum yaz:
-
Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı göster8er den mi oynuyorsunuz sahada ? 14 oyuncu var 2de kale gorunuor, saha yetiomu boyut olarak?
Bir yorum yaz:
-
8er den mi oynuyorsunuz sahada ? 14 oyuncu var 2de kale gorunuor, saha yetiomu boyut olarak?
Bir yorum yaz:
-
Aslı HLK tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yokum arkadaşlar listeden silebilirsiniz bu havada hasta olmaya niyetim yok
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: