Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

#8 - Halisaha - 19/12/13

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ANL09
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Etiler akmerkezin oraya dogru devam ediyorsun, akmerkeze gelmeden ulus yonune ayriliyorsun koprunun yanindan, galerilerin onunden..

Sapaktan girince, Akmerkeze donus var. U Turn donuosun Akmerkezden. Akmerkez saginda kalicak sekilde devam ediyorsun ve kopru uzerine cikiyorsun..

Kopruden gectikten sonra sol tarafinda halisaha
    Gayet net bi tarif oldu teşekkürler

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Etiler akmerkezin oraya dogru devam ediyorsun, akmerkeze gelmeden ulus yonune ayriliyorsun koprunun yanindan, galerilerin onunden..

Sapaktan girince, Akmerkeze donus var. U Turn donuosun Akmerkezden. Akmerkez saginda kalicak sekilde devam ediyorsun ve kopru uzerine cikiyorsun..

Kopruden gectikten sonra sol tarafinda halisaha

Bir yorum yaz:

• ANL09
    yanıtladı
    Arkadaşlar bu arada şu halısahayı bi tarif edermisiniz anadoludan avrupa yönüne boğaziçi köprüsünden gelicem detaylı bi tarif çok iyi olabilir

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    Abi sabah ne olur ne olmaz diye çantamı alacaktım uyuyakalmışım aceleden onu da unuttum

Ben kesin yalan oluyorum Yine 12 gibi gelirim anca

Bir yorum yaz:

• ice
    yanıtladı
    Ben +1 gelebilirem. Daha lazimsa bulurum hatta tum eksigi tamamlarim. Just tell me

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kadroda eksigimiz varsa bi arkadasimj getirebilirim? Kendisi forum disindan ama. Istenirse diye sormak istedim eksik oynanmasin. Eksik olur ise tamamlamak konusunda yardimci olurum.

Son durum 3 kişi eksiğimizin olduğu batu bir kişi yollayacaktı haber alamadık ama yinede 3 kişi eksik varsa eğer tamamlayabilecek arkadaşlar daha güzel olur

Bir yorum yaz:

• ice
    yanıtladı
    Kadroda eksigimiz varsa bi arkadasimj getirebilirim? Kendisi forum disindan ama. Istenirse diye sormak istedim eksik oynanmasin. Eksik olur ise tamamlamak konusunda yardimci olurum.

Bir yorum yaz:

• ice
    yanıtladı
    Sevinirim bende erenkoydeyim gelirim bi yere ordan alirsan sevinirim sahayi da aramamis olurum hem de asil sorun ehliyet. O zmm kac gibi cikcagini fln pm at istersen

Bir yorum yaz:

• ANL09
    yanıtladı
    Valla benimde şuan tek düşündüğüm şey yollar gece o saatte 0 ila 1 derece gösteriyor buzlanma tarzı şeyler olmaz umarım arkadan itiş araçla gelmeyi düşünüyorum çünkü..
    Onun dışında hava maç yapmak için süper bence mis gibi temiz hava

Eksik varmi arkadaslar kadrolarda ? Hava nasi etiler tarafinda arabayla gecsem cevirme vs oluyor mu oralarda?

Bu arada ben malum hava şartlarından dolayı bugünkü planlarımı iptal ettim normalde gün boyu avrupada olup ordan maça geçmeyi düşünüyodum, ama sağolsun hava iptal ettirdi planlarımı o yüzden evden maç saatine doğru çıkıp avrupaya geçmeyi düşünüyorum, kozyatağında oturuyorum minübüs caddesinde ikimizede yakın biyerde buluşup birlikte geçeniliriz istersen hem sende boşuna kendini tehlikeye atmamış olursun..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    [SIZE=2]Ozan bey sizleride bekleriz. yagmur camur kar fark etmez ben kalemi koruyacağım [/SIZE]
    Yok ben futbol oynamayalı heralde bi 15 yıl olmustur, muhtemelen ölürüm falan size iyi eglenceler, takılıyorum sadece ben

Bir yorum yaz:

• violen
    yanıtladı
    [SIZE=2]Ozan bey sizleride bekleriz. yagmur camur kar fark etmez ben kalemi koruyacağım [/SIZE]
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    siz şimdi bu havada maç mı yapacaksınız? ertesi gün forum baya meşgul olur muhtemelen, evde hasta yatıp aksama kadar foruma gireceginiz icin

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    siz şimdi bu havada maç mı yapacaksınız? ertesi gün forum baya meşgul olur muhtemelen, evde hasta yatıp aksama kadar foruma gireceginiz icin

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Eksik varmi arkadaslar kadrolarda ? Hava nasi etiler tarafinda arabayla gecsem cevirme vs oluyor mu oralarda?

Eksik 3 kişi var kardeşim sahaya geleceğiniz tüm yollarda karla alakalı tek sorun soğuk olması çevirme konusundada bu havada uygulama olmaz bence çünki bizim 8. maçımızbu ayrıca bende baska sekılde 2-3 defa oynadım orda sadece 1 veya 2 kere denk geldik çevirmeye ama bu konuda son kararı sen ver olası aksilikte kötü yönlendirmiş olmak istemem.

Bir yorum yaz:

• ice
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Sahanin uzeri kapalimi cidden?

Yok yok furkan bu havayyı görüp saka yapmış

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X