Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24/11/2013 1.Bursa Bulusmasi
Çöküş
X
-
Biz teşekkür ederiz çok çok keyif aldık sizlerle ve minilerle olmanın tarifi yok. çocuklardan dolayı bir mani olmadığı sürece bütün organizasyonlarda mutlaka olmak istiyoruz. Baharda bir Karadeniz turu da ne güzel olur
Görüşmek üzere sevgiler....
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiguzel olmus baya belli, bir daha ki sefere kalmalı yapmak lazım. Gelmedigime hafif pişmanım
Bursa ekibi de belli ki çok sıcak ve şirin insanlar, umarım tanısma fırsatımız olur gelecekte.
Bir yorum yaz:
-
çok keyif aldığım bir buluşma oldu, sizleri tanımak çok güzeldi, siz hep gelin Bursa'ya emi
arkadaşlarımı davet etmiştim, acayip eğlendiler. Bundan sonra nereye gidiliyorsa bize de arabada yer ayırıyorsun diyorlar
Yazılanlardan gördüğüm kadarıyla sizlerde memnun kalmışsınız zaten bu bizi daha çok memnun etti.
En kısa sürede bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verditelefonumda kalan son kareyi 'de koyayım madem buraya. Bir ara konvoyda geride kaldım zello 'dan birileri "nerde kaldın, araban yürümüyo mu zuha haha" gibi şeyler söylemişti. aslında geride falan kalmadım, 5 dk lık bi mola verdim azgın vtec 'i mi soğutmak için. Mehmet hatırlarsan sabah Özdilek 'teyken "kaputunun üzerinde sanki bombe var" falan diyodun? Gördün mü olm bombe nedenmiş? Başından beri derdim hep benim kaputun altında 300 ingiliz beygiri yatıyo diye. alın bu da size kapak olsun
yolların hastası, rampaların ustası all4vtec 4eva..
dehşetülvahşet.jpg
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiforumda "önizlemeye sunduğum"
bütün fotoğrafları şu linkten HD çözünürlükte indirebilirsiniz : http://we.tl/JCTY4IPeuI
link 02.12.2013 tarihine kadar geçerlidir. dolayısıyla, daha sonraki tarihlerde yine bana mesaj atarak fotoların kaliteli hallerine ulaşabilirsiniz.
Bir yorum yaz:
-
İzmir ayagini bekliyorum sabirsizcaAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOcakta izmir var plan program dusuncesindeyim fikirlere acigim ^^
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Tanıyan varsa abi kendisini üye olursa satmayı düşünürse konuşayım kendisiyle
Belki 3 ay sonra falan satar.Benimde acelem yok zaten olmadı sıfır alıcaktım ama sanırım özel siparişler durdu ? yeni kasa çıktığı için perşembe borusana gidicem hayırlısı diyelim.Lisedeyim şuğan seneye üniversite için geleceğim.Sınava hazırlanıyorum.İnşallah bu yaz tanışırız.
En son düzenleyen OGZ59; 25-11-13, 22:14.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHahaha sorryAslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMert abinin aracı harika ancak ben ona talip değilim ne yazık ki
coilover takılınca iyice değişmiş sanat eseri. bursadaki 16 plaka füme renkli roadster kimin onu merak ettim yakın zamanda roadster almayı planlıyorum bende
km düşük araç bakıyorum birde güzel renk olması önemli füme düşündüğüm renkler içinde.Konu dışı olacak ama mini ni tasarla internetten kalkmış ? r56 siparişleri durdumu yani sıfır bir roadster siparişi veremiyormuyuz artık birisi bilgilendirirse çok sevinirim.
roadster coupe karmasasi yasadim yine ben
bi de fume demisin zaten
o arkadasin arabasi cidden cok temiz hatta yanina gidip inceleyip sahibiyle ufak bi sohbet yaptik ama sanirim yeni uye olacakti kendisi.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bekleriz her zaman senide görmek isteriz aramızda. Füme araç Bursalı arkadaşa ait gerçekten kombinasyonu harika.Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika buluşma olmuş gerçekten.Seneye istanbula gelince bende elimden geldiğince hepsine katılacağım
Abiler ablalar Füme roadster S araç kimin aracı ? Müşteriyim kendisine 
Ya benim araba füme mi allahını seversen bariz vayt silvırAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIstanbul 'a gelirken cicek cikolatayla gel o zaman
zordur almak bizden kizi
mert baslik parasi ister ama benden soylemesi 
Cabrio dense daha dogru olurdu tabii ki
Çikolata çiçekle zaten yumuşamam yeşil çam babasıyım
Bir yorum yaz:
-
Mert abinin aracı harika ancak ben ona talip değilim ne yazık ki
coilover takılınca iyice değişmiş sanat eseri. bursadaki 16 plaka füme renkli roadster kimin onu merak ettim yakın zamanda roadster almayı planlıyorum bende
km düşük araç bakıyorum birde güzel renk olması önemli füme düşündüğüm renkler içinde.Konu dışı olacak ama mini ni tasarla internetten kalkmış ? r56 siparişleri durdumu yani sıfır bir roadster siparişi veremiyormuyuz artık birisi bilgilendirirse çok sevinirim.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiIstanbul 'a gelirken cicek cikolatayla gel o zamanAslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika buluşma olmuş gerçekten.Seneye istanbula gelince bende elimden geldiğince hepsine katılacağım
zordur almak bizden kizi
mert baslik parasi ister ama benden soylemesi 
Bir yorum yaz:
-
Harika buluşma olmuş gerçekten.Seneye istanbula gelince bende elimden geldiğince hepsine katılacağım
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHahahahaha ok kib bye aeoAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEn cok gorunen mi?! Konvoyda bi tene fotom var arkides.. Digerlerini evrimle Cansu calismis
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:

hadi haftaya bidaha gidelim
Bir yorum yaz: