Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

24/11/2013 1.Bursa Bulusmasi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Tarık'tan gelenlere devam..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bunlar da Tarık'tan gelen fotolar:

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı HLK tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Zello da Kekuti* direksiyonda Mitoti* buluşmaya renk katmış duyumlarıma göre İsko pahalıymış, buluşmanın yıldızı İstanbul Bölge Organizasyon Sorumlusu kısaca İçişleri Bakanı Sayın NDG' ymiş. Fotolar şahkül maşallah süphanallah araçlara.
    Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ya kanka hadi bir git ya allase sagolasin kepcuk bu ilimli ve yapici sempatik mesajin ve dileklerin icin.
    Yoklugunu cok hissettik hulkitoo :/
    Keske geleydin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• mitoti*
    yanıtladı
    Aslı HLK tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Zello da Kekuti* direksiyonda Mitoti* buluşmaya renk katmış duyumlarıma göre İsko pahalıymış, buluşmanın yıldızı İstanbul Bölge Organizasyon Sorumlusu kısaca İçişleri Bakanı Sayın NDG' ymiş. Fotolar şahkül maşallah süphanallah araçlara.
    Ya kanka hadi bir git ya allase sagolasin kepcuk bu ilimli ve yapici sempatik mesajin ve dileklerin icin.

Bir yorum yaz:

• HLK
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• minibursa
    yanıtladı
    Ben yanlış yazdım. Doğru Renk Eclipse Grey içi kahve. Sağlık olsun

Sıfır satış devam diye biliyorum.

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim gönlüm füme içi kahvede kaldı siyah araç geçen istanbulda görmüştüm kırmızı şeritlimi cumartesi akşamı bebek tarafında.32.000km biraz fazla en azından 10k 15k km le altı istiyorum Şuğan mavi renk bir araç var 76 ya ancak o renkte pek göstermiyor.Sıfır almak istiyordum Kite blue favori renkim şuğan ancak sıfır kalktımı kalkmadımı anlayamadım yokmu bu konuya açıklık getirebilecek? Mini ni tasarla kalkmış internetten.Pardon sonradan gördüm.Şuğan gördüm demek araç 32.000kmde hiç göstermiyor çok temiz bakılmış maşallah.İçi falan tertemiz duruyor 90.000 benim fazla bi rakam maks 80 civarları falan çıkabilirim ikinci elde ancak araç çok dolu sanırsam.Benim için doluluk pek önemli değil alırsam içini komple söktürüp.Parçaları alcantra falan kaplatıcam birde recaro koltuk

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Haklısın doğrusu Eclipse Grey ... Oğuz Füme Ben siyah demişim.. Hadi Oğuz resimden Füme görüyorda Ben nasıl siyah diyorum !!! Koyu renklerde renk körlüğü oluyormu??
    Eclipse Grey guneste koyu gorunuyor

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Benim gönlüm füme içi kahvede kaldı siyah araç geçen istanbulda görmüştüm kırmızı şeritlimi cumartesi akşamı bebek tarafında.32.000km biraz fazla en azından 10k 15k km le altı istiyorum Şu an mavi renk bir araç var 76 ya ancak o renkte pek göstermiyor.Sıfır almak istiyordum Kite blue favori renkim şu an ancak sıfır kalktımı kalkmadımı anlayamadım yokmu bu konuya açıklık getirebilecek? Mini ni tasarla kalkmış internetten.Pardon sonradan gördüm.Demek araç 32.000kmde hiç göstermiyor çok temiz bakılmış maşallah.İçi falan tertemiz duruyor 90.000 benim fazla bi rakam maksimum 80 civarları falan çıkabilirim ikinci elde ancak araç çok dolu sanırsam.Benim için doluluk pek önemli değil alırsam içini komple söktüreceğim.Parçaları alcantra falan kaplatıcam birde recaro koltuk ses sistemine kadar yapmayı düşünüyorum Birde kırmızı var 1.100km de roadster.Mercek farsız ne yazikki sonradan orjinal bi xenon taktırılıyormu?Şu an 2013 ibiza cupra kullanıyorum onuda verip üste ekleyip alıcaz heralde...
    En son düzenleyen OGZ59; 27-11-13, 01:57.

Bir yorum yaz:

• minibursa
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yahu roadsterimiss Eclipse Grey degil mi bi aciklik getirelim

Haklısın doğrusu Eclipse Grey ... Oğuz Füme Ben siyah demişim.. Hadi Oğuz resimden Füme görüyorda Ben nasıl siyah diyorum !!! Koyu renklerde renk körlüğü oluyormu??

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Selam Oğuz,

Siyah Roadster satabiliriz 32.000 KM Full + Full ... 3 Sayfa proforması vardı biliyorum. Pazarlıksız 90.000 TL istiyor..
    Yahu roadsterimiss Eclipse Grey degil mi bi aciklik getirelim

Bir yorum yaz:

• minibursa
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Mert abinin aracı harika ancak ben ona talip değilim ne yazık ki coilover takılınca iyice değişmiş sanat eseri. bursadaki 16 plaka füme renkli roadster kimin onu merak ettim yakın zamanda roadster almayı planlıyorum bende km düşük araç bakıyorum birde güzel renk olması önemli füme düşündüğüm renkler içinde.Konu dışı olacak ama mini ni tasarla internetten kalkmış ? r56 siparişleri durdumu yani sıfır bir roadster siparişi veremiyormuyuz artık birisi bilgilendirirse çok sevinirim.
    Selam Oğuz,

Siyah Roadster satabiliriz 32.000 KM Full + Full ... 3 Sayfa proforması vardı biliyorum. Pazarlıksız 90.000 TL istiyor..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yooo dostum yooo! Sen yiyor bizi..

Farkindaysan Tarik 'in her iki post 'undan biri iphone 'da yasanan problemlerle ilgili gelin vazgecin bu sevdadan. Ne cektiniz bea

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ya o Tarığın beceriksizliği
    O açamadı diye neden bütün ayfonlara çamur atıyosun argadaşıııım kullanmayı bilmeyene ayfon verirsen böyle oluyo işte napıcaksın

CANSU DENİZ

34 HH 8854

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    ios7'li iphone4 diyorum yine ve fotoğrafları ellemiyorum

Şirkette photobucketle sorun yaşadım, akşam güzelce elden geçirip yükleyeceğim fotoğrafları

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X