Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

24/11/13 -MCTR - Bursa

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Herkese Selam,

Öncelikle Bursa'mıza hoş geliyorsunuz Çok aktif olarak forum da yazamasam da okumaya çalışıyorum. Dün Bursa ekibinden Deniz arkadaşımızla telefonla ortak bir görüşmemiz oldu ve Bursa planı için sözleştik. Tabiki Orhan arkadaşımızda bizimle olacaktır.

Öncelikle Toplam kaç araba olacağız?

Yorum Yap

Pazar gunu MCTR rozetini takmayan gorursem sticker yapistirmiycam ona gore

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Herkese Selam,

Öncelikle Bursa'mıza hoş geliyorsunuz Çok aktif olarak forum da yazamasam da okumaya çalışıyorum. Dün Bursa ekibinden Deniz arkadaşımızla telefonla ortak bir görüşmemiz oldu ve Bursa planı için sözleştik. Tabiki Orhan arkadaşımızda bizimle olacaktır.

Öncelikle Toplam kaç araba olacağız?
        11 araba Istanbul 3araba bursa totalde 14 araba.. Suan gorunen

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

13 araç olursa Özdilek de uygun olur diye düşünüyorum. Özdileğin arka park alanı da Pazar günü o saatlerde muhakkak müsait olur.

Yorum Yap

Toplam 15 Olduk. Bursa'dan bir arkadaşımız daha katılıyor.
            Cooper S Roadster - 2012
            Ergün SALCI

Yorum Yap

13 araç olursa Özdilek de uygun olur diye düşünüyorum. Özdileğin arka park alanı da Pazar günü o saatlerde muhakkak müsait olur.
              Daha sonrası için daga tırmanısta nereye gidebiliriz uygun ve temiz olan,Palabıyıgı kontrol ettik ama cok sikayet varmıs hakkında özellikle calısanlar ve hijyen eksikligi yuzunden.
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ewet Palabıyık çok kötü.. Yıllardır pis ama yıllardır da iş yapıyor adamlar.. Dağa çıkarken Çekirge tarafından yakın olarak İnkaya Köyünde Tarihi Çınar var. Yemek için mi soruyorsunuz yoksa çay vs. ?

Yorum Yap

11 gibi Özdilek buluşmasından sonra Botanik parkta Öğlen yemeği için İskender olabilir. Ondan sonra şehrin içinden bir tur atılır Çekirge tarafından tırmanış yapılabilir. Tarihi çınarda (parkı biraz kısıtlı) mola verilebilir.

Yorum Yap

İsterseniz Yemekten sonra Şehir Turu yapıp Mudanya Yıldız Tepeye gideriz?? Acemi Pilottan bir öneri

Yorum Yap

İsterseniz Yemekten sonra Şehir Turu yapıp Mudanya Yıldız Tepeye gideriz?? Acemi Pilottan bir öneri
                      Ok Özdileğin orada bulusuruz 1015 gibi yalovadan cıkıcaz tahmini 1115 gibi özdilekte oluruz sanırım. evet cekirge tarafından tırmanırız ondan önce de İskender yeriz. Bence güzel plan.
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Simdi tek Bi mesajda programi yazarsaniz bende ilk posta editlerim

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Arkadaslar, Bursali arkadaslarimizda madem bizleri bekliyor.. Iskender , sehir turu, oturulacak kafe restoran gibi kisimlari onlara birakalim derim.
                          Herkesin fikirlerine tabiki acigiz ancak ben hala ortada netlesmeyen bir durum var gibi anliyorum. Bizim adimiza NDG ve Bursa ekibi iletisime gecer. Gerekeni yaparlar
                          Diger turlu karmasa varmis gibi anliyorum.

Benim nacizane fikrim, sehir icinde kalabalik kisimlarda bulunmaktir. Daga cikmayalim yani off road ekibi deilizki yaw
                          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

10:15 - 10:30 Arası Özdilekde buluşma. Tanışma - Sohbet Çay, WC vs.,
                            Sonra Öğle yemeği için Botanik Park. İskender
                            Yemekten sonra Şehir turu. İstanbul yolu üzerinden Fomara - Heykel - Altıparmak - Çekirge istikametine oradan tırmanış Tarihi Çınar İnkaya köyüne ve mola.
                            Sonra iniş tekrar çekirge den izmir yolu istikametine Fatih Bulvarı turu oradan tekrar Botanik parkta vedalaşma olabilir.

Gibi??

Yorum Yap

10:15 - 10:30 Arası Özdilekde buluşma. Tanışma - Sohbet Çay, WC vs.,
                              Sonra Öğle yemeği için Botanik Park. İskender
                              Yemekten sonra Şehir turu. İstanbul yolu üzerinden Fomara - Heykel - Altıparmak - Çekirge istikametine oradan tırmanış Tarihi Çınar İnkaya köyüne ve mola.
                              Sonra iniş tekrar çekirge den izmir yolu istikametine Fatih Bulvarı turu oradan tekrar Botanik parkta vedalaşma olabilir.

Gibi??
                              Tamam cok uygun oldu ben bunu hemen ilk postta paylasiorum

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Arkadaslar, Bursali arkadaslarimizda madem bizleri bekliyor.. Iskender , sehir turu, oturulacak kafe restoran gibi kisimlari onlara birakalim derim.
                                Herkesin fikirlerine tabiki acigiz ancak ben hala ortada netlesmeyen bir durum var gibi anliyorum. Bizim adimiza NDG ve Bursa ekibi iletisime gecer. Gerekeni yaparlar
                                Diger turlu karmasa varmis gibi anliyorum.

Benim nacizane fikrim, sehir icinde kalabalik kisimlarda bulunmaktir. Daga cikmayalim yani off road ekibi deilizki yaw
                                Dağ için kısa tur yapalım dedik Çekirgeden hemen inkaya yakın.. Çok yukarı çıkmamıza bencede gerek yok..

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X