Bende aldim! (:
Adsız.jpg
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24/11/13 -MCTR - Bursa
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
program konunun ilk postundaAslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterProgram bellimi bursada arkadaslar?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
bu arada hala gidemedin mi sirkete sen
Bir yorum yaz:
-
Program bellimi bursada arkadaslar?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ekledim!Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende katılmak isterim +1 kişiyle
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBana da bi OK yapalım lütfen
biletim, ben ve benim sarışın hazır
Bir yorum yaz:
-
Direksiyon sinavim olduğundan dolayi katilamayabilirim bursa turu için saatlerini yazarsaniz katilmaya çalişacağim
Bir yorum yaz:
-
Ya onu ben de duydum ama cok lezzetli beAslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKöfteci Yusuf'a herkes güzel diyorda benim anlamadığım bildiğin adam soya kıyması kullanıyor
( Kaynak sağlam )
Köfteci Şükrü cikmis diye duydum onu deneyen var mi?
Bir yorum yaz:
-
Köfteci Yusuf'a herkes güzel diyorda benim anlamadığım bildiğin adam soya kıyması kullanıyor
( Kaynak sağlam )
Bir yorum yaz:
-
Bilgi olsun,
İdo Yalova-Bursa arası 60km.
Giderken iskender iskender diye yanıp tutuşcaz da, Orhangazi'de bir Köfteci Yusuf molası yapsak mı ki ayarlayıp? Veya dönüşte akşam yemeği olarak? Orada otopark biraz sorun olabilir gerçi, Bursa'dan çıkışta Yalova yönünde sağda kalan Köfteci Yusuf'ta otopark derdi de olmaz hep beraber park edebiliriz de.
Bir yorum yaz:
-
Vayy 25 i iznim bitiyor. Bitmeden son gunum muthis olucak 40+ miniyle offf ins bi aksilik olmassa bende geliyorum.
Bir yorum yaz:
-
Konaklamali etkinligi de yapacagiz mertcan yavas yavasAslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslında kalmalı olsaydı belki yer ayarlıyabilirdim yalovada
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: