Yaz kızım berna baran
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
10.11.2013 - Bulusma noktasi guncellendi!!!!
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Berna
-
tooncay
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkalpte saygıyla sevgiyle hissettikten sonra bize heryer sahil, heryer anıtkabir
10 kasım denildiğinde hiç unutmadığım çok büyük bi anımdır hiç unutmam. 10 kasım sene 1999. kadıköyden vapura binmişim sabah beşiktaşa geçiyorum dışarda oturuyorum. bişeyler ters gitti sanki ya da ben bi an acaba yanlış vapuramı bindim dedim, herkes ayaklandı nereye gidiyoruz diye, kaptan rotayı köprüye doğru çevirdi. dolmabahçenin önüne geldik tam tur döndük dimdik dolmabahçeye bakıyoruz, motorlar sustu arada bir sağa sola dönmemek ve dimdik oraya bakmak için ara ara çalıştı. saat tam 09.05 'te aralıksız o acayip sert sesli düdük ötmeye başladı. herkes ayakta ATA 'ya saygı duruşunda bulunduk. Ben öylesine bi duygu ömrümde yaşamadım, yaşamamda heralde. genci yaşlısı herkesin gözlerinden bi tutam yaş döküldü. bu da böyle bi anımdır işte...
Yorum Yap
-
jansut
-
4eva
8.45 sahil mi diyoruz o zaman? Oncesinde biyerde bulusulup beraberde gidilebilir I think
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster8.45 sahil mi diyoruz o zaman? Oncesinde biyerde bulusulup beraberde gidilebilir I think
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
jansut
-
Aslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSonrasında da kahvaltı mı yapsak ki ne
34 HH 8854
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPasayla bizi idealtepe sahilden alirsan Hayir demeyiz tabi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
jansut
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeyaz firin veya namli olabilir serpme kahvalti derseniz sizi alacatiya goturebilirim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
34 HH 8854
Yorum Yap
-
mehmetdeniz
sanki konvoy pesindesin gibi 4eva
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster8.45 sahil mi diyoruz o zaman? Oncesinde biyerde bulusulup beraberde gidilebilir I think
Yorum Yap
-
4eva
Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göstersanki konvoy pesindesin gibi 4eva
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göstersanki konvoy pesindesin gibi 4eva
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
Yorum Yap