Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
kalpte saygıyla sevgiyle hissettikten sonra bize heryer sahil, heryer anıtkabir
10 kasım denildiğinde hiç unutmadığım çok büyük bi anımdır hiç unutmam. 10 kasım sene 1999. kadıköyden vapura binmişim sabah beşiktaşa geçiyorum dışarda oturuyorum. bişeyler ters gitti sanki ya da ben bi an acaba yanlış vapuramı bindim dedim, herkes ayaklandı nereye gidiyoruz diye, kaptan rotayı köprüye doğru çevirdi. dolmabahçenin önüne geldik tam tur döndük dimdik dolmabahçeye bakıyoruz, motorlar sustu arada bir sağa sola dönmemek ve dimdik oraya bakmak için ara ara çalıştı. saat tam 09.05 'te aralıksız o acayip sert sesli düdük ötmeye başladı. herkes ayakta ATA 'ya saygı duruşunda bulunduk. Ben öylesine bi duygu ömrümde yaşamadım, yaşamamda heralde. genci yaşlısı herkesin gözlerinden bi tutam yaş döküldü. bu da böyle bi anımdır işte...
Gecen sene Maslakda trafigi kapatmıstım saygı durusunda durmadan gecmeye calısan hıyarları durdurmak için içime bir rahatlık gelmişt
Yorum Yap