800.jpg
IMG_0280.jpg
IMG_0281.jpg
IMG_0283.jpg
IMG_0284.jpg
IMG_0287.jpg
IMG_0288.jpg
IMG_0291.jpg
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Let's Mini 2013 - 05.10.2013
Çöküş
X
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben fotoğrafları imageshack üzerinden paylaşıyorum demekki o site yasaklı sizin oralarda.. başka bi site önerisi varsa bundan sonraki paylaşımlar için değiştirebilirim..
Iki gun sonra bakarim. :-)
P.S: Butun suclu ALEN, o konustu CIN hukumeti ile benim icin....
WM
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTuh ya sansa bak bir Evrim'in photolar acilmiyor. Neyse iki gun daha sabredeyim.
Cok guzel photolar, cok guzel bir gun daha kacmis... :-(
Wish
Bir yorum yaz:
-
Tuh ya sansa bak bir Evrim'in photolar acilmiyor. Neyse iki gun daha sabredeyim.
Cok guzel photolar, cok guzel bir gun daha kacmis... :-(
Wish
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster@ Evrim Ergin eline saglik cok guzel olmus. Tanisamadik ama resimlere bakinca hatirladim seni.
Tam ben arabada yeme yiyodum sen geldin onden aracimin resmini cekmistin orda tanissaydik keske.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildieh tanışmışız işte
bi dahaki sefere de tanışırız tekrar :P
Bir yorum yaz:
-
@ Evrim Ergin eline saglik cok guzel olmus. Tanisamadik ama resimlere bakinca hatirladim seni.
Tam ben arabada yeme yiyodum sen geldin onden aracimin resmini cekmistin orda tanissaydik keske.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Harika kareler çıkmış gelemediğime bin pişmanım resmenEmeği geçenlerin emeğine sağlık, fotoğrafları çekenin de tabi
Bir yorum yaz:
-
Evrim basta olmak uzere butun foto paylasanlara tesekkurler. Ellerinize saglik. Birkac tane caldim sosyalde paylasmak uzere
Bir yorum yaz:
-
baya eğlenceli geçmiş anlaşılan ama kızlara üzüldüm valla o soğuk havada araba yıkarken donmuşlardır
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhadi arkadaşlar sizlerdeki fotoğrafları da ekleyin, herkes çekmiştir mutlaka bir şeyler..
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Bir yorum yaz:
-
Daha fazla var yukleyecegim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: