Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
AlenC nin kafası karısikti o gün "bana nasil pistiledm ama" gibi bisey dedi.. Bende o an "hehe" dedim ama baskasiyla olan bi muhabbeti benle olduunu sandi filan.. yaslaniyo sanirim!
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Ya sorma aynen oyle oldu sonra farkettim ama artık hersey için cok geçti
yakisikli kepcuk kekutimle ve gidip carwash kizlariyla fotograf cektirp benimle bi fotograf cektirmeyen AlenC'yle bi fotografimiz yok ona yanarim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
AlenC nin kafası karısikti o gün "bana nasil pistiledm ama" gibi bisey dedi.. Bende o an "hehe" dedim ama baskasiyla olan bi muhabbeti benle olduunu sandi filan.. yaslaniyo sanirim!
çok güzel bir etkinlik olmuş malesef etkinlik başladıktan kısa bir sonra ayrılmak durumunda kaldım ama görüyorumki neler kaçırmışım foto çeken arkadaşların eline sağlık, birde çıkarken bir arkadaş rozet verdi bana o an giderayak teşekkür edemedim burdan ileteyim onuda. ha birde konvoy sırasında kamerayla kayıt alan bir arkadaş vardı o videolara nereden ulaşabiliriz acabaa
Eline saglik Aydin cok guzel fotograflar, birebirde tanisamadik kusura bakma, arac yerlesimlerinden sonra gelip tesekkur etmek istedim ama denk gelemedik heralde, goremedim. Tesekkurler
Rica edeerim Tarık. Bir daha ki buluşmaya kısmet artık. Bol bol muhabbet ederiz.
Bir yorum yaz: