Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

istanbul buluşması?

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

istanbul buluşması?

ya arkadaşlar yanıp kavruluyorum bi etkinlik olsada katılsam diye. istanbul için yokmudur plan program bu aralar? yoksa da neden yapmıyoruz

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ya arkadaşlar yanıp kavruluyorum bi etkinlik olsada katılsam diye. istanbul için yokmudur plan program bu aralar? yoksa da neden yapmıyoruz
    5 Ekim'i bekle yok bekleyemem dersen her akşam nargile içiyorum gel bi gün misafirim ol

Yorum Yap

ohoooo 1 ay var daha. ekimde hava bozacak, yağmur çamur kış kıyamet... yazarken bile içim çekildi böyle güzel havaları dahada zor buluruz biz.

nargilede anason varsa gelmem, anason lu sevmiyorum (en son 1 sene olmuştur içmeyeli) tophane mi başgan?

Yorum Yap

Bencede 5 ekime kadar biseyler bulmamiz lazim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Arkadaşlar toplu buluşmalar öyle hemen bu hafta buluşalım diyecek kadar kolay olmadığından sizin bahsettiğiniz gibi yapılamıyor.Ama ufak çaplı buluşmaları herzaman katılmak isteyenlerle beraber yaparız herkesin her haftası müsait değilortak bi zamanda buluşup kalabalıklaşmamız gerekli o yüzden 5 ekimdeki buluşmaya kadar sizin bahsettiğiniz şekilde buluşmamız yok ama bi akşam buluşuruz isteyen olursa biyerlerde oturur bişeyler içer konusur tansırız.
          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

cumartesileri sanayide illa 3-5-8-10 kişi olur.
            sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              cumartesileri sanayide illa 3-5-8-10 kişi olur.
              3-5-8-10 iimiş!

tooncay
              34 NIJ 84
              Tuncay Karaman

Yorum Yap

Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                3-5-8-10 iimiş!

tooncay
                34 NIJ 84
                Tuncay Karaman
                Sanayide bölünerek çoğalıyoruz
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

anadolu yakasina bostanci taraflarina yolu dusen gelsin valla heraksam sosyal it ile sahildeyiz tavla ataris
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Yakin zamanda gelebilirim belki bu aksam

Yorum Yap

ohoooo 1 ay var daha. ekimde hava bozacak, yağmur çamur kış kıyamet... yazarken bile içim çekildi böyle güzel havaları dahada zor buluruz biz.

nargilede anason varsa gelmem, anason lu sevmiyorum (en son 1 sene olmuştur içmeyeli) tophane mi başgan?
                      Kışın aktivite daha çok olur merak etme herkes evinde olacak, hava soğuk olduğundan arabasıyla vakit geçirecek. Organizasyonlarada katılacak diye tahmin ediyoruz
                      Nargile ben elma içerim elmanında Nakla ve Bahreyn olarak ikiye ayrılır. Nakla anasonludur. Bahreyn şerbetlidir. Şerbetli beni çok bayıyo o yüzden ben ikisinide karıştırıyorum. Ayrıca benim takıldığım mekandaki Naklayı içtinmi buram buram anason tadı gelmiyo diğerlerine göre ve çok ağır anasonlu var ondan uzak durun ismi El fakir

Yorum Yap

Gencler nerelerdesiniz bu aksam. En yakin kimse oraya geliyorum (:

Yorum Yap

Ben tarabya ustundeyim ama eve grdkten sonra gordum yazdgni az once tarbya sahilden basladim taksime gittim olay varmış geri dondum

Yorum Yap

istanbul uyan da yarın için birşeyler düşün. toplaşalım cumartesi avrupa yakasında, anadolu yakasında farketmez. 5 ekim öncesi bi ısınma turu atalım diyorum ben

Yorum Yap

istanbul uyan da yarın için birşeyler düşün. toplaşalım cumartesi avrupa yakasında, anadolu yakasında farketmez. 5 ekim öncesi bi ısınma turu atalım diyorum ben
                              cumartesi maslak sanayi olur en yakin ben sana diyim, onun disinda burjda MINIci panpalar oluyor
                              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X