Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Arkadaşlar toplu buluşmalar öyle hemen bu hafta buluşalım diyecek kadar kolay olmadığından sizin bahsettiğiniz gibi yapılamıyor.Ama ufak çaplı buluşmaları herzaman katılmak isteyenlerle beraber yaparız herkesin her haftası müsait değilortak bi zamanda buluşup kalabalıklaşmamız gerekli o yüzden 5 ekimdeki buluşmaya kadar sizin bahsettiğiniz şekilde buluşmamız yok ama bi akşam buluşuruz isteyen olursa biyerlerde oturur bişeyler içer konusur tansırız.
ohoooo 1 ay var daha. ekimde hava bozacak, yağmur çamur kış kıyamet... yazarken bile içim çekildi böyle güzel havaları dahada zor buluruz biz.
nargilede anason varsa gelmem, anason lu sevmiyorum (en son 1 sene olmuştur içmeyeli) tophane mi başgan?
Kışın aktivite daha çok olur merak etme herkes evinde olacak, hava soğuk olduğundan arabasıyla vakit geçirecek. Organizasyonlarada katılacak diye tahmin ediyoruz
Nargile ben elma içerim elmanında Nakla ve Bahreyn olarak ikiye ayrılır. Nakla anasonludur. Bahreyn şerbetlidir. Şerbetli beni çok bayıyo o yüzden ben ikisinide karıştırıyorum. Ayrıca benim takıldığım mekandaki Naklayı içtinmi buram buram anason tadı gelmiyo diğerlerine göre ve çok ağır anasonlu var ondan uzak durun ismi El fakir
istanbul uyan da yarın için birşeyler düşün. toplaşalım cumartesi avrupa yakasında, anadolu yakasında farketmez. 5 ekim öncesi bi ısınma turu atalım diyorum ben
istanbul uyan da yarın için birşeyler düşün. toplaşalım cumartesi avrupa yakasında, anadolu yakasında farketmez. 5 ekim öncesi bi ısınma turu atalım diyorum ben
cumartesi maslak sanayi olur en yakin ben sana diyim, onun disinda burjda MINIci panpalar oluyor
Yorum Yap