ya arkadaşlar yanıp kavruluyorum bi etkinlik olsada katılsam diye. istanbul için yokmudur plan program bu aralar? yoksa da neden yapmıyoruz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
istanbul buluşması?
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
4evaEtiketler: Hiçbiri
-
::lord_sarven::
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya arkadaşlar yanıp kavruluyorum bi etkinlik olsada katılsam diye. istanbul için yokmudur plan program bu aralar? yoksa da neden yapmıyoruz
-
4eva
ohoooo 1 ay var daha. ekimde hava bozacak, yağmur çamur kış kıyamet... yazarken bile içim çekildi böyle güzel havaları dahada zor buluruz biz.
nargilede anason varsa gelmem, anason lu sevmiyorum (en son 1 sene olmuştur içmeyeli) tophane mi başgan?
Yorum Yap
-
Arkadaşlar toplu buluşmalar öyle hemen bu hafta buluşalım diyecek kadar kolay olmadığından sizin bahsettiğiniz gibi yapılamıyor.Ama ufak çaplı buluşmaları herzaman katılmak isteyenlerle beraber yaparız herkesin her haftası müsait değilortak bi zamanda buluşup kalabalıklaşmamız gerekli o yüzden 5 ekimdeki buluşmaya kadar sizin bahsettiğiniz şekilde buluşmamız yok ama bi akşam buluşuruz isteyen olursa biyerlerde oturur bişeyler içer konusur tansırız.
Yorum Yap
-
tooncay
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstercumartesileri sanayide illa 3-5-8-10 kişi olur.
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster3-5-8-10 iimiş!
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterohoooo 1 ay var daha. ekimde hava bozacak, yağmur çamur kış kıyamet... yazarken bile içim çekildi böyle güzel havaları dahada zor buluruz biz.
nargilede anason varsa gelmem, anason lu sevmiyorum (en son 1 sene olmuştur içmeyeli) tophane mi başgan?
Nargile ben elma içerim elmanında Nakla ve Bahreyn olarak ikiye ayrılır. Nakla anasonludur. Bahreyn şerbetlidir. Şerbetli beni çok bayıyo o yüzden ben ikisinide karıştırıyorum. Ayrıca benim takıldığım mekandaki Naklayı içtinmi buram buram anason tadı gelmiyo diğerlerine göre ve çok ağır anasonlu var ondan uzak durun ismi El fakir
Yorum Yap
-
4eva
-
4eva
istanbul uyan da yarın için birşeyler düşün. toplaşalım cumartesi avrupa yakasında, anadolu yakasında farketmez. 5 ekim öncesi bi ısınma turu atalım diyorum ben
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösteristanbul uyan da yarın için birşeyler düşün. toplaşalım cumartesi avrupa yakasında, anadolu yakasında farketmez. 5 ekim öncesi bi ısınma turu atalım diyorum bensigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap