bende awrupadan gelicem arenle gurusucem aksam en kotu diorum birbirimizi yolda yakalayalimm)
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
IFTAR Istanbul (Anadolu)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ben geçerken uğramak istiyorum. Ayak üstü tanışalım göreyim canavarlarınızı Saat kaçta biter yemeğiniz ona göre uğrayayım )))1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Yer cok kolay: avrupadan gelen arkadaslar icin en basit yol:
1.kopruyu gectikten sonra e-5'ten kaptirin bostanci ve kucukyaliyi gectikten sonra idealtepe sapagi var oradan sapinca yol boyu devam edin kopruyu gecin dumduz devam edin ileride sahil yolu bostanci istikametine yol veriliyor ordan dumduz asagi kaptiriniz.. isiklardan sagdan giriyorsunuz migros cicekizgara mado gunaydini gecince hemen sagda.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Avrupadan gidecek arkadaşlar o saatlerde önemli olan karşıya geçmek olacağından buluşma yapacağımız yeri köprü çıkışında biyer seçelim daha pratik olur ayrıca kendim adına söyleyeyim ben 19 da işten çıkıp yarım saat sonrada yola çıkarım yani köprüde ise 19:45 gibi olurum uyabilecek olan varsa çıkmadan netleştirelim
Yorum Yap
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen geçerken uğramak istiyorum. Ayak üstü tanışalım göreyim canavarlarınızı Saat kaçta biter yemeğiniz ona göre uğrayayım )))sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteren gec 11de dagiliriz diye dusunuyorum.. maglum yarin ise gidecekler olacak, light erkeklerde vardir belki :P heueheuehe1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
yolda kaybolan olursa beni arayabilirler1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterparasıyla NDG cim kimse bişe demezz
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYer cok kolay: avrupadan gelen arkadaslar icin en basit yol:
1.kopruyu gectikten sonra e-5'ten kaptirin bostanci ve kucukyaliyi gectikten sonra idealtepe sapagi var oradan sapinca yol boyu devam edin kopruyu gecin dumduz devam edin ileride sahil yolu bostanci istikametine yol veriliyor ordan dumduz asagi kaptiriniz.. isiklardan sagdan giriyorsunuz migros cicekizgara mado gunaydini gecince hemen sagda.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bile anladim bu sefer. Aksami bekliyom. Heyecanliyim.
Wishman
Aaaaa surpriz bozuldu :/
ndgaslindacokisterdisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Arkadaslar biz Shemsy ile 5 gibi gecicez karsiya. Cadde tarafinda oluruz muhtemelen, Alen ve Berna'da bize katilcak sonra. Isteyen buyursun beraber gecelim iftara.
Yorum Yap
-
eve gideyim duş alayım, ariim sizi benide alın1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar biz Shemsy ile 5 gibi gecicez karsiya. Cadde tarafinda oluruz muhtemelen, Alen ve Berna'da bize katilcak sonra. Isteyen buyursun beraber gecelim iftara.
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap