Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yer cok kolay: avrupadan gelen arkadaslar icin en basit yol:
1.kopruyu gectikten sonra e-5'ten kaptirin bostanci ve kucukyaliyi gectikten sonra idealtepe sapagi var oradan sapinca yol boyu devam edin kopruyu gecin dumduz devam edin ileride sahil yolu bostanci istikametine yol veriliyor ordan dumduz asagi kaptiriniz.. isiklardan sagdan giriyorsunuz migros cicekizgara mado gunaydini gecince hemen sagda.
Avrupadan gidecek arkadaşlar o saatlerde önemli olan karşıya geçmek olacağından buluşma yapacağımız yeri köprü çıkışında biyer seçelim daha pratik olur ayrıca kendim adına söyleyeyim ben 19 da işten çıkıp yarım saat sonrada yola çıkarım yani köprüde ise 19:45 gibi olurum uyabilecek olan varsa çıkmadan netleştirelim
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yer cok kolay: avrupadan gelen arkadaslar icin en basit yol:
1.kopruyu gectikten sonra e-5'ten kaptirin bostanci ve kucukyaliyi gectikten sonra idealtepe sapagi var oradan sapinca yol boyu devam edin kopruyu gecin dumduz devam edin ileride sahil yolu bostanci istikametine yol veriliyor ordan dumduz asagi kaptiriniz.. isiklardan sagdan giriyorsunuz migros cicekizgara mado gunaydini gecince hemen sagda.
Ben bile anladim bu sefer. Aksami bekliyom. Heyecanliyim.
Arkadaslar biz Shemsy ile 5 gibi gecicez karsiya. Cadde tarafinda oluruz muhtemelen, Alen ve Berna'da bize katilcak sonra. Isteyen buyursun beraber gecelim iftara.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Arkadaslar biz Shemsy ile 5 gibi gecicez karsiya. Cadde tarafinda oluruz muhtemelen, Alen ve Berna'da bize katilcak sonra. Isteyen buyursun beraber gecelim iftara.
Yorum Yap