Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar malum sebeplerden dolayı hiç heyecanım ve isteğim kalmadığından katılım göstermedim inş daha güzel ve coşkulu eventlerde görüşmek dileğiyle.
    İyi yapmıssın Alicim bir dahaki sefere mutlu bir şekilde gideriz

Bu arada Videolarıma yorum alamadım o kadar kötü mü kullanmısım yahu

09:22 ye dikkat
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Maşşallah Alen, walla izleyemiyorum canım çekiyor hatur hutur gazlamışssınız rahat rahat Sağolsun Yusuf usta da süpriz yaptı arabayı yetiştirdi c.tesi akşam üstü aldım aracı. Gerçi bu hafta da Maslak da olcak araç, 1-2 boya vs işleri kalmış onlarıda halledicem inş. Bu arada makyajlı kasa stop ve 3 kollu direksyonumuda sipariş ettim ingiltereden 3 kollu direksyon için fonksyon tuşları ve airbag acil aranıyor

Yorum Yap

Dün lafını etmiştim.Bende de şöyle bir çekim var.Kaliteyi videodan artırabilirsiniz.

sigpic

Yorum Yap

Talha Tebrik Ederim Kardeşim Çok Güzel Keyfini Çıkarmışsın Gercekten Maşallah ,Çok Zorlamışsın A6 yı
          2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Talha Tebrik Ederim Kardeşim Çok Güzel Keyfini Çıkarmışsın Gercekten Maşallah ,Çok Zorlamışsın A6 yı
            Kardesim tesekkurler ama bi duzeltme yapalim arac A8. Oyle super bi direksiyonum ztn yok ama keyifli gecti.ben arada sirada katilirim artik.rollinglerden cok daha keyifli cidden.herkese tavsiye ederim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
            sigpic

Yorum Yap

Talha maşallah kanka bir kaç kere daha girsen bu iş olucak

Foruma cumadan beri giremiyorum girsemde pek yazamıyorum malum olaylar vs. biraz koşturduk

@ Gamze canım yazdın ve çıktın fakat foruma kimse yazmıyo diyemi yoksa olan bu olaylara tepksizlikten dolayı mı yazdın bilmyorum ama dediğim gibi olaylara biz sessiz kalmadık direk burdan yazmak yerine destekte bulunduk forumada bu yüzden yazamadık seni her zaman aramızda görmek isteriz

Piste çıkan arkadaşlarımı tek tek tebrik ederim umarım daha sonraki organizasyonlarda hep birlikte bu eyecanı yaşarız

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Dün lafını etmiştim.Bende de şöyle bir çekim var.Kaliteyi videodan artırabilirsiniz.

Talha dün akşam üstü msjını aldım dostum ama yoğunluk vardı işimin bittiği saatte senın uyku saatindi tahminen neyde uzun lafın kısası "ne çektin beaaaa a8 talha'dan " sahibinden de bi a8 Var satılık senınle alaklı bir durum olabilir mi

Yorum Yap

Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Serkan araba A6 değil, cillop gibi yeni kasa A8 4.2 FSI Quattro ve dayı harbiden o arabayı sokmuş piste. Tabii pek viraj yapamadı ama düzlüklerde ışınlanıyordu diyim anlayın

Yorum Yap

Ben frenlerim yüzünden yavaş gitmek zorunda kaldım açıkcası meger frenlerim bitmek üzereymis ve pist gününü bulmus, tam virajdan cıktım hidrolik seviyesi dustu abs dsc iptal yazısı cıktı bende frensiz kullandım pisste ikinci video da 9:22 de arızayı görebilirsiniz.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

TechTurkey Ogulhan cekimleri.

ISTANBUL1.jpg
                      ISTANBUL2.jpg
                      ISTANBUL3.jpg
                      ISTANBUL4.jpg
                      ISTANBUL5.jpg
                      ISTANBUL7.jpg
                      ISTANBUL8.jpg
                      ISTANBUL8.jpg
                      ISTANBUL10.jpg
                      ISTANBUL11.jpg

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

http://www.samanyoluhaber.com/web-tv...-video-haberi/

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Talha maşallah kanka bir kaç kere daha girsen bu iş olucak

Foruma cumadan beri giremiyorum girsemde pek yazamıyorum malum olaylar vs. biraz koşturduk

@ Gamze canım yazdın ve çıktın fakat foruma kimse yazmıyo diyemi yoksa olan bu olaylara tepksizlikten dolayı mı yazdın bilmyorum ama dediğim gibi olaylara biz sessiz kalmadık direk burdan yazmak yerine destekte bulunduk forumada bu yüzden yazamadık seni her zaman aramızda görmek isteriz

Piste çıkan arkadaşlarımı tek tek tebrik ederim umarım daha sonraki organizasyonlarda hep birlikte bu eyecanı yaşarız
                          Kanka teşekkür ederim.Ben daha aldım zehiri bikaç ayda bir girerim ama iş maliyetli.Hesaplarıma göre 20 dk lık zevk için 1.000 TL gitti.

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Talha dün akşam üstü msjını aldım dostum ama yoğunluk vardı işimin bittiği saatte senın uyku saatindi tahminen neyde uzun lafın kısası "ne çektin beaaaa a8 talha'dan " sahibinden de bi a8 Var satılık senınle alaklı bir durum olabilir mi
                          Dostum valla gemi bi araç geçsen geçilmiyor bana bi çaksa uçucam neyse keyifli oldu.Umarım sende yaşarsın bu zevki

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Serkan araba A6 değil, cillop gibi yeni kasa A8 4.2 FSI Quattro ve dayı harbiden o arabayı sokmuş piste. Tabii pek viraj yapamadı ama düzlüklerde ışınlanıyordu diyim anlayın
                          A8 düzlükte açıyor ben virajda kapatıyorum.Zaten en sonunda da virajda geçebildim

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Ben frenlerim yüzünden yavaş gitmek zorunda kaldım açıkcası meger frenlerim bitmek üzereymis ve pist gününü bulmus, tam virajdan cıktım hidrolik seviyesi dustu abs dsc iptal yazısı cıktı bende frensiz kullandım pisste ikinci video da 9:22 de arızayı görebilirsiniz.
                          Valla abi ben dip gaz dip fren gittim Sny soğutmadım aracı.Bide bizim seans 30 dk fln sürdü takladan dolayı.Lastikde balatalar da yeniydi ztn ama pistten sonra baktım lastiğinde balatanın da ömründen ömür gitmiş. 2. bi pist organizasyonu sonu olur.

Vay hacı abi samanyolunun sıkı takipcisiyiz Bknz : sny 26 ALIENLOVE & TALHA
                          sigpic

Yorum Yap

Talha jcw fren kıtı & çelik fren hortumları için kendini hazırlasan iyi olacak gibi geliyoreeee

Yorum Yap

Resimlerin devami

[ATTACH]1444[/ATTACH]
                              [ATTACH]1445[/ATTACH]
                              [ATTACH]1446[/ATTACH]
                              [ATTACH]1447[/ATTACH]
                              [ATTACH]1448[/ATTACH]
                              [ATTACH]1449[/ATTACH]
                              [ATTACH]1450[/ATTACH]
                              [ATTACH]1451[/ATTACH]
                              [ATTACH]1452[/ATTACH]
                              [ATTACH]1453[/ATTACH]