neyse arkadaşlar bence abartmanın anlamı yok ben şahşım adıma konuşursam taksime gidemedim sınav haftam sebebiyle 3 gündür okuldayım gitmek isterdim olmadı onun dısında pist yanı başımda olmasına rağmen gene aynı sebepten dolayı oraya da gidemiyorum kimseyi gidiyor veya gitmiyor eğleniyor ve ya eğlenmiyor diye yargılamıyalım olay esnasında 3 gün aralıksız orda durmak isteyen olabilir kafasını biraz dağıtıp protestosuna devam etmek isteyende olabilir onun sakinliğimizi koruyalım.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Offtopic olacak ama neyse artik olmus olacagi kadar;
#direngezi adli bi konu acmak pek dogru olmayacakti nihayetinde ayni gorusu paylasmayan kisilerde olabilir forumda (adim gibi eminim,var.)
Burasi bir otomobil kulubu burasi bir aile ve aile icinde siyasi gorus vs. munakasalarina girilmesini kesinlikle dogru bulmuyorum ki Bi futbol polemigi bile olsa burada tartisilmasi hos degil.. "Bugun nerdeyiz?" baslikli konumuzda nerede oldugumuzu yaziyoruz..onun disinda zaten herkeste birbirinin telefon numarasi vs, vardir hic olmasa bile PM ile iletisime gecilebilir..
@haktan konusma bicimin bi admin icin hos degil.ustelik karsindaki bir Bayan uye..
Gamzeye gelince kendi tercihidir. ama oturup biraz dusunurse forumdaki sessiligi anlayip bundan birseyler cikarabilirdi.. Hepimiz bi yerlerde direniyoruz.. kimimiz harbiyede kimimiz besiktasta kimimiz taksimde.. kimi ankarada kimi izmirde kimi adanada kimi kayseride edirnede.. 48sehirde bir direnis var! Sessizlikle gosteriliyor burada
ki tepkimiz.. sosyal medyadan bildirimler yapiyoruz..
hazir yeri gelmisken taksime giden arkadaslar;
"ustream" adli programi akilli telefonlariniza tabletlerinize ucretsiz indirip uye olup canli yayin yapabilirler.. uyelik acip link paylasirsaniz takibe aliriz..
@YesilR53 Cok gecmis olsun! Umarim sagligi yerindedir herkesin..
Kim kaza yapmis bizden kaza yapanlar mi var?!?!?!?sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
hersey bir kenera kaza yapan arkadasin siyah bir polo gti oldugu ve takla attigi soyleniyordu sahsen gormedim bende tam o kaza yaptigi sirada spin attigim icin piste girmem zaman aldi simdiden gecmis olsun umarim saglik durumu yerindedir.
Tum bunlarin disinda gercekten cok profesyonel ve guzel vir etkinlik oldu.
Bazi arkadaslar kurallara uymamakta diretsede genel olarak cok guzel bir organizasyondu. Birdahakine herkesin katilmasi dilegiyle icinde bulundugumuz olaganustu durum yuzunden yaklasik 10 kadar miniydik ve benim icin gercekten cok degisik bir tecrube oldu.
iyi forumlar
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEn son düzenleyen OAtes; 02-06-13, 18:10.
Yorum Yap
-
tooncay
Kaza yapan arkadas allahtan yaralanmadi... Virajda takla atti...gecmis olsn!!
Onun disinda etkinlik cok guzeldi... Benim iddiam olmadogi icin kendimle yaristim en guzeli de ole oldu!!
Videoyu paylasirim en kisa surede..
Simdi ise besiktasa geldim bile! Aksami bekliyorum.. İnsallah hakkimizda hayirlisi..
Yorum Yap
-
Cok guzel bir etkinlikti yorucu direniş ve gazla gecen bir haftasonunun ardından en azından 20 dakika zevk aldık, Kurallara uymayan arkadaslar ( bizim forumdan degil) birinci run da beni pistten soguttu ama daha sonra r53 Gp ile kıc kıca gittik cok zevkliydi arabamın da gayet iyi gittigini gordum acıkcası bu arada Leventcim benim de fren bitmis Gelen herkese cok tesekkurler guzel video cektim paylasıcam.
Yorum Yap
-
tooncay
Pistten bikaç foto...
ImageUploadedByTapatalk1370178963.342392.jpg
ImageUploadedByTapatalk1370178995.683945.jpg
ImageUploadedByTapatalk1370179041.256634.jpg
ImageUploadedByTapatalk1370179074.328816.jpg
ImageUploadedByTapatalk1370179103.044398.jpg
ImageUploadedByTapatalk1370179144.157043.jpg
ImageUploadedByTapatalk1370179172.673497.jpg
ImageUploadedByTapatalk1370179199.692101.jpg
ImageUploadedByTapatalk1370179225.379915.jpg
Yorum Yap
-
bende ekleyeyim arkadas videoya aldi onuda alir almaz eklerim
uploadfromtaptalk1370182598195.jpg
uploadfromtaptalk1370182621611.jpg
uploadfromtaptalk1370182675546.jpg
uploadfromtaptalk1370182687846.jpg
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
tooncay
-
Dun foruma yazicaktm.1 yildir forumdym ilk defa bu kdr az msj atilan gun goruyorum diye ama sessizligi bozmiym dedim.belliki herkes mesgul.burdan bazi seyleri yorumlamk lzm.neyse...
20dk eglendik.aracim ve benim adima hersey olumlu gitti.hayat kaldigi yerden dvm ediyor.
Bu arada dsc off konumda kullandim.brz hayati tehlike tasir ama boylesi daha keyifli.
O audici amcayi 3 tur yapisik gittim.en sonunda gectim.pistten snr kendisi ile tanistk.araci stokmus ve 378 hp mis.bu bana yetti ztn.amca bide apikoglunun sahibi cikti.
Videolar yrn hazir olur.kendinize dikkat edin.hersey gonlunuzce olsun.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDun foruma yazicaktm.1 yildir forumdym ilk defa bu kdr az msj atilan gun goruyorum diye ama sessizligi bozmiym dedim.belliki herkes mesgul.burdan bazi seyleri yorumlamk lzm.neyse...
20dk eglendik.aracim ve benim adima hersey olumlu gitti.hayat kaldigi yerden dvm ediyor.
Bu arada dsc off konumda kullandim.brz hayati tehlike tasir ama boylesi daha keyifli.
O audici amcayi 3 tur yapisik gittim.en sonunda gectim.pistten snr kendisi ile tanistk.araci stokmus ve 378 hp mis.bu bana yetti ztn.amca bide apikoglunun sahibi cikti.
Videolar yrn hazir olur.kendinize dikkat edin.hersey gonlunuzce olsun.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Rifki ile Sitki cok gitmek istedi ama dedim icinizden gecmezler saniyede ezer gecerler sizi dedim heuehueheuheuheuhesigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterstok 378hp Tabbi yaa..
Rifki ile Sitki cok gitmek istedi ama dedim icinizden gecmezler saniyede ezer gecerler sizi dedim heuehueheuheuheuhe
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
Yorum Yap